Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

E grăsuță, dar nu-i pasă! Modelul plus-size Ashley Graham s-a pozat în ipostaze incendiare, pe plajă

Publicat:

Deși a reușit sa slabeasca foarte mult, modelul plus-size este in continuare o femeie cu forme voluptoase! Deși nu are 90-60-90, nu se sfiește deloc sa se pozeze in cele mai provocatoare ipostaze.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabi Enache și soția sa, parinți responsabili indiferent unde se duc. In ce ipostaze au fost surprinși cei doi alaturi de copil / PAPARAZZI

22:55, 23.04.2024 - Gabi și Lena Enache demonstreaza ca sunt parinți responsabili in orice loc merg alaturi de baiețelul lor. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro i-au surprins in timp ce se aflau la cumparaturi, iar copilul a fost mereu in atenția lor.

VIDEO | Reinvie o mașina legendara: A fost visul oricarui roman in perioada comunista

07:20, 04.04.2024 - In perioada comunista, unul dintre visurile romanilor era sa conduca o mașina straina. In vremea aceea in Franța Renault scria deja istorie, iar modelul Renault 5 era printre cele mai apreciate. Noul Renault 5 a fost oficial prezentat la Salonul Auto de la Geneva. Acest model iconic renascut va fi propulsat…

Modelul social al Europei creat dupa incheierea Razboiului Rece, amenințat de Rusia

08:25, 22.03.2024 - Țarile europene sunt conștiente de pericolul reprezentat de Rusia, dar costul crearii unei aparari de incredere, capabila sa reziste la potențiala absența a Statelor Unite, este atat de mare incat amenința modelul social al Europei creat dupa incheierea Razboiului Rece.

Loredana Groza, show de zile mari. In ce ipostaze incendiare a fost surprinsa artista intr-un club din București

14:15, 18.03.2024 - Loredana Groza este una dintre cele mai appreciate și talentate artiste ale momentului. Frumoasa cantareața in varsta de 53 ani continua sa faca furori in cluburi cu show-urile ei muzicale.

Premierul Bulgariei a demisionat: se aplica modelul din Romania

21:11, 06.03.2024 - Premierul  Bulgariei Nikolai Denkov a demisionat marti, deschizand calea pentru ca partenerul sau de coalitie, partidul de centru-dreapta GERB, sa conduca guvernul, asa cum se convenise in urma alegerilor de anul trecut, dar cu toate acestea, au existat unele controverse si neclaritati cu privire la…

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.


Ce parere ai despre aceasta stire?