Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dustin Hoffman, acuzat de hărţuire sexuală de o femeie, la fimările pentru „Death of a Salesman”

Publicat:

O femeie spune ca a fost harțuita sexual de in anul 1985, cand ea avea varsta de 17 ani și lucra ca asistent de producție la filmul „Moartea unui comis-voiajor/ Death of a Salesman”. Raspunsul actorului.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ancheta la Scoarța dupa ce o femeie ar fi fost lovita cu o piatra in cap de catre o vecina

12:01, 15.03.2024 - O femeie de 70 de ani, din Scoarța, a cerut ajutor polițiștilor, dupa ce ar fi fost amenințata cu moartea și lovita cu o piatra in zona feței.Polițiști din cadrul Secției 6 Rurala Targu Carbunești au fost sesizati ieri de o femeie de 70 de ani, din Scoarta, ca a fost agresata de o localnica.Din primele…

A batut o femeie in scara unui bloc din București și a lasat-o inconștienta: Un moldovean, acuzat de tentativa de omor, reținut

20:00, 26.02.2024 - Un moldovean a fost reținut pentru 24 de ore si urmeaza sa fie dus in fata unui judecator cu propunere de arestare preventiva, dupa ce a batut o femeie pana a lasat-o inconstienta in scara unui bloc din Centrul Vechi din București, scrie presa romana .

Reacția lui Petre Roman dupa moartea Mioarei Roman: ‘Ma intorc in țara, era o femeie foarte puternica’

12:35, 23.02.2024 - In aceasta dimineața, la varsta de 83 de ani, a incetat din viața Mioara Roman, fosta soție a politicianului, și fostului premier Petre Roman. Imediat dupa anunțul facut de Oana, fiica celor doi, a aparut și reacția lui Petre Roman dupa moartea Mioarei Roman.


Ce parere ai despre aceasta stire?