Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DURERE FĂRĂ MARGINI! O fetiță de doi ani a murit după ce a băut otravă împotriva puricilor

Publicat:

O fetita de 2 ani din comuna Valeni a ajuns la de ce a baut Neostomosan, o solutie extrem de toxica, folosita la deparazitarea animalelor.Incidentul a avut loc luni seara, dupa ce copilul a fost lasat nesupravegheat de parinti.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Microbuz implicat intr-un accident pe DN 2A, in județul Ialomița. O persoana a ajuns la spital

23:21, 10.05.2024 - Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ialomita, la fata locului au fost gasite patru victime constiente si cooperante. Accident cumplit, in Satu Mare. Fetița de doar un an și jumatate, lovita mortal de un șofer care dadea cu spatele "Dupa acordarea primului ajutor calificat, o singura…

Tragedie la Spitalul Județean din Targoviște. Un tanar a murit dupa ce s-a prabușit de la etaj

22:01, 10.05.2024 - In ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, barbatul a decedat, informeaza IPJ Dambovița, Polițiștii fac cercetari pentru stabilirea circumstanțelor in care s-a produs evenimentul, a mai aratat sursa citata, potrivit Targoviște News.„La data de 10 mai a.c., in jurul orei 17.27, polițiștii din cadrul…

O fetița de 4 ani a murit dupa ce a sarit in fața unei mașini, in Oraștie

10:15, 27.04.2024 - O fetita de patru ani a murit, dupa ce a fost accidentata grav pe o strada din municipiul Orastie, in cauza fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, a informat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara.

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Tragedie fara margini: El este romanul care a murit in urma exploziei din Italia

09:16, 12.04.2024 - Pavel Petronel Tanase, 45 de ani, muncitorul roman care a murit marți dupa-amiaza in accidentul dramatic din Italia, petrecut la hidrocentrala Bargi, langa Bologna, locuia la periferia localitații Settimo Torinese.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

O fetița de 1 an din județul Bacau, nevaccinata, a murit de rujeola

16:01, 28.02.2024 - Conform Institutului National de Sanatate Publica, pana la aceasta data, in Romania au fost notificate 6.589 de cazuri confirmate cu rujeola, din care 8 decese. Intre ultimele doua confirmate, unul este al unei fetițe din Bacau. Decesul a fost raportat de autoritați la un copil in varsta de 1 an, fetita,…

Zece persoane, dintre care patru copii, au murit in Mexic intr-un grav accident rutier

08:00, 25.02.2024 - Incidentul rutier a avut loc, sambata, 24 februarie, in statul mexican San Luis Potosi, din zona de centru-nord a țarii, in urma unei coliziuni dintre un camion si o furgoneta, relateaza AFP, citata de News.ro.In urma impactului, au murit zece persoane, dintre care patru minori, cinci femei și un barbat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?