Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Durere dincolo de graniţe

Publicat:

Tragica disparitie a primarului a provocat durere si regret pretutindeni. Un oras intreg si-a condus primarul pe ultimul drum, dar mesajele de condoleante inca curg.

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Pastorala plina de durere: 'Traim o perioada a modelelor pseudo‑culturale, in care copiii ne sunt educati altfel. O dictatura de catifea'

23:55, 30.04.2024 - Intr-o lume in continua schimbare, unde valurile modernitații par sa erodeze tot mai mult fundamentele tradiționale, un apel vibrant la rugaciune și la pastrarea credinței autentice este mai relevant ca oricand. Contextul actual este marcat de o acceptare tot mai larga a modelelor pseudo-culturale,…

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Declarațiile dureroase ale apropiaților celor trei tineri morți in accidentul din Neamț. Familia este devastata: ”Foarte multa durere”

16:41, 31.03.2024 - O tragedie de proporții s-a produs, duminica, in Neamț. Trei tineri au murit in urma unui accident rutier foarte grav. Familiile lor sunt devastate, iar apropiații au facut declarații dureroase. Cei trei tineri erau foarte apreciați de cei din jurul lor.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

A murit Eric Carmen, fost solist al trupei Raspberries. Artistul faimos pentru piesa „Hungry eyes” avea 74 de ani VIDEO

16:05, 12.03.2024 - Cantarețul, compozitorul, chitaristul și claviaturistul american Eric Carmen a murit la varsta de 74 de ani. Tragica veste a fost anunțata de soția artistului, Amy, pe pagina oficiala a acestuia.

Prefectul judetului Constanta, la comemorarea militarilor decedati in dublul accident aviatic - A ramas multa durere in sufletele celor apropiati“

14:50, 02.03.2024 - Prefectul judetului Constanta, Silviu Cosa a participat astazi la slujba de comemorare a militarilor decedati in dublul accident aviatic din judetul Constanta ce a avut loc in data de 2 martie 2022. "Au fost multi kilometri de cautari pe campul destelenit, in miez de noapte, in acel martie 2022. Parcursi…

Lacrimi și durere la priveghiul lui Gabi Stangau! Celebrul violonist din Maramures a murit in accident de ATV / FOTO

13:30, 20.02.2024 - O atmosfera incarcata de emoție și durere i-a cuprins pe cei prezenți la priveghiul lui Gabi Stangau, celebrul violonist care și-a gasit sfarșitul intr-un tragic accident de ATV. Imaginile postate pe o rețea de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?