Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dupa cati ani devine periculos telefonul pentru creier

Publicat:

Riscul de a face cancer cerebral apare dupa 25 de ani de folosire a telefonului mobil, se arata intr-o cercetare recenta. Persoanele care vorbesc frecvent la telefonul mobil isi tripleaza riscul de a face cancer cerebral dupa 25 de ani de folosire a acestuia.
O cercetare recenta aparuta in publicatia "Pathophsiology" arata ca probabilitatea de aparitie a gliomului, un cancer cerebral dezvoltat la nivelul celulelor gliale, este mai crescuta dupa multi ani de folosire intensa a telefonului mobil.

Telefonul mobil si cancerul 
Noul studiu desfasurat de oamenii de stiinta…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

7,6 milioane de cazuri de febra dengue in 90 de țari, inclusiv in Europa. OMS este in alerta: Riscul de raspandire e ridicat

09:55, 31.05.2024 - Numarul cazurilor de febra denga a crescut la nivel mondial in ultimii cinci ani, situatia fiind deosebit de alarmanta in America in acest an, arata un nou raport publicat joi de Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS).

OMS: Numarul cazurilor de rujeola in Europa creste vertiginos

14:35, 28.05.2024 - Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a avertizat marti ca numarul cazurilor de rujeola in Europa continua sa creasca vertiginos si ar putea depasi pragul foarte ridicat inregistrat deja in 2023. OMS a subliniat totodata importanta vaccinarii, informeaza AFP. 56.634 de cazuri de rujeola si patru decese…

Tatuajele pot crește riscul de cancer cu 20 de procente, arata un studiu recent

21:55, 27.05.2024 - Tatuajele sunt asociate cu un tip mortal de cancer al sangelui, potrivit cercetatorilor de la Universitatea Lund din Suedia, care au descoperit ca persoanele tatuate au un risc cu 21% mai mare de a dezvolta limfom, comparativ cu persoanele fara tatuaje.

Alexei Bandatii: „Experții OMS au o noua interpretare a clasificarii bolilor psihice”

06:55, 22.05.2024 - Experții din Organizația Mondiala a Sanatații au adoptat recent și folosesc o noua clasificare a bolilor psihice. Despre acest lucru a menționat psihiatrul-narcolog Alexei Bandatii, in cadrul emisiunii „Без галстуков cu Alexandru Stahurski” de la postul de televiziune N4, transmite Noi.md. El a menționat…

OMS avertizeaza: Exista riscul ca gripa aviara sa se raspandeasca la vacile din afara Statelor Unite

14:56, 30.04.2024 - Un oficial de la Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a declarat marti ca exista riscul ca virusul gripei aviare H5N1 sa se raspandeasca la vacile din afara Statelor Unite prin intermediul pasarilor migratoare.

OMS spune ca riscul infectarii oamenilor cu gripa aviara este o „preocupare enorma”. „Rata mortalitații este extraordinar de mare”

23:50, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații și-a exprimat ingrijorarea cu privire la raspandirea gripei aviare H5N1, care are o rata de mortalitate „extraordinar de mare” la om, transmite The Guardian.

Rezultate preliminare incurajatoare furnizate de un tratament impotriva maladiei Parkinson

00:30, 08.04.2024 - Un tratament a demonstrat ca incetineste progresia simptomelor motorii ale maladiei Parkinson in cadrul unui studiu clinic realizat pe pacienti aflati intr-un stadiu incipient al bolii, un rezultat descris ca fiind o premiera, desi ramane sa fie confirmat intr-un studiu mai amplu, informeaza AFP, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?