Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dulceață de lapte, rețetă. Cum se prepară "Dulce de Leche". Cel mai bun desert!

Publicat:

Dulceața de lapte, rețeta. Cum se prepara "Dulce de Leche". Dulceața de lapte, cunoscuta ca Dulce de Leche este un desert fin și ușor de preparat. Cu siguranța iți vei incanta musafirii cu acest preparat.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta pentru cea mai buna dulceața de nuci verzi. Ce sa pui la final in borcane, ingredientul care schimba tot gustul

13:05, 19.06.2024 - Dulceața de nuci verzi este o delicatesa apreciata in bucataria tradiționala romaneasca, renumita pentru gustul sau rafinat și aroma inconfundabila. Prepararea acestei rețete necesita rabdare și atenție, dar rezultatul final merita cu prisosința efortul. Unul dintre secretele acestui desert este adaugarea…

Cum prepari cea mai cremoasa inghețata cu aroma de lamaie. Rețeta pas cu pas pentru un desert simplu și racoritor

13:40, 08.06.2024 - Atunci cand vrei sa te racorești in zilele caniculare și sa-ți rasfeți papilele gustative, inghețata cu aroma de lamaie este alegerea potrivita. Pe langa faptul ca este fresh, este și ușor de preparat. Iata pașii pe care trebuie sa-i urmezi.

Rețeta de prajitura cu mango și mere. Un desert ideal pentru weekend

15:15, 18.05.2024 - Vrei sa faci un desert delicios in acest weekend, dar nu știi ce? Noi avem soluția! Iți prezentam o rețeta delicioasa de prajitura cu mango și miere. De ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare.

Rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Un preparat perfect pentru acest sezon

11:15, 10.05.2024 - Pentru a te bucura de un preparat perfect pentru acest sezon al anului, atunci gatește rețeta de salata de fasole verde cu iaurt și usturoi. Este un preparat care va reuși sa te surprinda placut și cu siguranța il vei gati mai des. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Temperatura ideala la care se coace cozonacul, dezvaluita de marii bucatari. Pașii de urmat pentru un preparat pufos și frumos rumenit

12:05, 25.04.2024 - Ce trebuie sa știi despre temperatura ideala de coacere a cozonaculuiDincolo de ingredientele alese cu grija și tehnica de framantare, temperatura la care coaceți cozonacul este esențiala pentru succesul final al acestui desert. Iata cateva reguli de baza:- Cozonacul trebuie copt la o temperatura cuprinsa…

Rețeta de chec pufos cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente pentru a pregati un desert delicios

23:50, 11.04.2024 - Cu siguranța ai gatit checul intr-o mulțime de combinații, atat cu fructe, cat și cu ciocolata sau alte arome. Daca vrei sa incerci o rețeta noua, care te va cuceri, trebuie neaparat sa gatești chec cu lapte condensat. Ai nevoie de puține ingrediente.

Rețeta de placinta cu gutui și pere. Un preparat delicios pentru perioada postului

23:21, 08.04.2024 - Rețeta de placinta cu gutui și pere este simpla. Este un preparat delicios pentru perioada postului de Paște. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest desert gustos și sanatos, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de pește la cuptor cu legume. Cu ce preparat sa ii surprinzi pe cei dragi de Buna Vestire

13:20, 25.03.2024 - Creștinii care țin Postul Paștelui au, astppzi, dezlegare la pește. Daca nu știi cu ce sa iși surprinzi familia in aceasta zi, redacția Spynews.ro iți prezinta o idee de preparat pe care il vei adora. Rețeta de pește la cuptor cu legume este foarte ușor de pregatit și are un gust fabulos.


Ce parere ai despre aceasta stire?