Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drum Național BLOCAT, după un ACCIDENT MORTAL: Sunt OPT victime

Publicat:

Accident cu opt victime, dintre care una decedata, in urma cu puțin timp, pe DN73, la ieșirea din Brașov spre Rașnov. O fata de 25 de ani a decedat pe loc, iar alți trei tineri au fost transportați de urgența la spital. Impactul a fost violent și, potrivit martorilor, s-a produs in momentul in care șoferul uneia dintre mașini ar fi intrat intr-o depașire fara sa se asigure.

Citește și:  il da de gol pe : ‘A sprijinit, cu parlamentarul sau, proiectele legislative ale PSD’

La fața locului, au fost trimise doua autospeciale cu apa și spuma și un echipaj…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav, cu șapte victime, in Deva. Traficul pe DN7, blocat

21:40, 23.04.2024 - Sapte barbati cu varste cuprinse intre 26 si 56 de ani au fost raniti intr-un accident rutier care a avut loc, marti seara, la intrarea in Deva, dupa ce microbuzul in care se aflau a izbit un parapet care desparte sensurile de mers. Traficul pe DN 7 si pe urcarea dinspre DN 76 pe DN 7 este blocat.

Accident mortal in Ramnicu Valcea. O persoana a murit și alte patru victime au ajuns la spital, in stare grava

21:50, 19.04.2024 - Un accident mortal a avut loc pe o artera principala din Ramnicu Valcea. Trei mașini s-au ciocnit, iar in urma impactului o persoana a decedat și alte patru au ajuns la spital, avand nevoie de ingrijiri medicale.

Drum Național blocat: Sunt 5 victime intr-un accident rutier

15:20, 14.04.2024 - Doua autoturisme au fost implicate, duminica dupa-amiaza, intr-un accident rutier produs pe DN 13, in judetul Mures, primele informatii aratand ca sunt cinci persoane ranite. Traficul este blocat complet.

Accident cu victime pe Autostrada Soarelui, duminica dimineața. Traficul rutier a fost blocat

07:55, 31.03.2024 - Un accident a avut loc duminica dimineața, 31 martie 2024, pe Autostrada Soarelui, a anunțat Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Romane. Impactul produs intre doua autoturisme a fost soldat cu ranirea a doua persoane. Ce informații sunt disponibile pana la acest moment.…

Accident cu doua TIR-uri, pe DN6, in Caraș-Severin. Traficul, complet blocat in zona: doua victime - FOTO

09:05, 15.03.2024 - Echipajele operative au intervenit cu o autospeciala de stingere, o autospeciala de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Caransebeș, o ambulanța SAJ și un echipaj IPJ. In urma evenimentului, au rezultat doua victime. Un șofer a ramas incarcerat, iar cel de-al doilea șofer, conștient,…

FOTO | Accident grav pe DN 1: Sunt patru victime, dintre care doi copii / Traficul rutier este blocat

08:56, 22.02.2024 - Traficul rutier este perturbat joi dimineața pe DN1 din cauza unui accident. Acesta s-a produs in apropiere de orașul Brașov. Trei persoane sunnt ranite, anunța autoritațile. Doua mașini au fost implicate in accident. Coliziunea a avut loc pe DN1, la kilometrul 155, in localitatea Timișu de Jos din…

(FOTO) Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:50, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.

Trafic blocat. Grav accident la Cioranca, pe E85. Victime multiple

15:40, 15.02.2024 - Trafic blocat pe DN2E85, in Cioranca, in urma unui grav accident rutier produs in aceasta dupa-amiaza. ,,Din primele date, se pare ca este vorba de o coliziune intre 3 autovehicule. La acest moment, 4 persoane sunt evaluate medical.„ , anunța IPJ Buzau. Vom reveni cu detalii.


Ce parere ai despre aceasta stire?