Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drona americană MQ-9 Reaper, doborâtă de ruşi în Marea Neagră, ar fi decolat din România, de la Câmpia Turzii

Publicat:

Drona MQ-9 Reaper este folosita de SUA atat pentru supraveghere, dar și pentru atac. Presa internaționala spune ca aceasta drona americana doborata de ruși in ar fi decolat din Romania. „In privința decolarii avem doua surse confidentiale, dar oficiale. Una dintre acestea spune ca drona ar fi plecat din Romania, iar cealalta spune ca a pornit din Italia. Contextul este sigur, inca de la anexarea Crimeei, drone ale NATO survoleaza apele internaționale ale , iar drona MQ-9 Reaper este una dintre mijloacele prin care se realizeaza o supraveghere de mare eficienta a spațiului…

Citeste articolul mai departe pe ziarulclujean.ro…  

Sursa articol: ziarulclujean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deminarea in zona Marii Negre, efectuata in comun de Romania, Turcia și Bulgaria VIDEO

20:10, 21.05.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a transmis marți, 21 mai, ca acțiunea de deminare in Marea Neagra, realizata in comun de Forțele Navale ale Romaniei, Turciei și Bulgariei, va fi in curand operaționalizata.

Cat de importanta devine Romania pentru SUA prin noua strategie a Marii Negre. Expert: „Vor fi investiții americane majore”

06:50, 02.05.2024 - Romania a devenit mai importanta pentru SUA odata cu adoptarea, de catre Congresul SUA, a strategiei pentru Marea Neagra. Expertul in relații internaționale George Vișan explica, intr-o analiza pentru „Adevarul”, care e vulnerabilitatea Romaniei și ce soluții ar exista

Cui aparținea drona cazuta in Romania: 500 de kg de explozibil, ținuți intr-o barca in Portul Constanța

23:46, 10.04.2024 - O misterioasa drona maritima (USV) a fost descoperita in Marea Neagra, iar autoritațile romane au ținut o drona cu o incarcatura de 500 de kilograme timp de o zi in Portul Constanța. Cu o greutate de aproximativ 500 kg, focosul este de peste doua ori mai mare decat cel al unei rachete Harpoon sau Neptune,…

Parlamentul a decis: Romania intra in linie dreapta pentru productia de energie eoliana in Marea Neagra

18:01, 09.04.2024 - Romania a intrat in linie dreapta catre productia de energie eoliana in largul Marii Negre, iar in ritmul impus de proiectul de lege adoptat astazi in Camera Deputatilor, in anul 2032 vom putea avea in Sistemul Energetic National primul MW de energie eoliana produsa offshore, a declarat ministrul Energiei,…

Drona maritima de la Tuzla era construita in SUA, dar dotata cu o racheta sovietica

13:36, 09.04.2024 - Razboiul dintre Rusia și Ucraina continua sa conduca la inovații tehnice. Un nou tip de drona maritima a fost descoperit acum in Marea Neagra – echipata cu un focos masiv. Dar originea ei este neclara. O parte din drona maritima care a aparut in Romania la inceputul lunii aprilie a venit din SUA. Aceasta…

Presa. Drona misterioasa de la Tuzla era o barca americana

17:20, 08.04.2024 - Dezvaluire de senzație. Drona navala descoperita saptamana trecuta la Tuzla in Marea Neagra este la origine o barca americana civila pe care a fost instalat un focos sovietic masiv, relateaza Observatornews.ro . Adica 500 kg de explozibil, de doua ori mai mare decat cel al unei rachete Harpoon sau Neptun,…

Cristian Bușoi: „Marea Neagra și Romania pot deveni furnizori de securitate energetica și vor contribui la competitivitatea industriala a Europei”

13:45, 04.04.2024 - Exploatarea gazelor offshore din Marea Neagra primește o atenție din ce in ce mai mare in contextul securitații energetice europene. Deputatul european Cristian Bușoi a subliniat ca aceasta inițiativa ar putea transforma Romania și regiunea Marii Negre in

Orașul NATO de la Marea Neagra: Baza din Mihail Kogalniceanu e gandita sa faca fața celor mai urate scenarii posibile (presa)

23:00, 26.03.2024 - In Romania se construiește cea mai mare baza NATO din Europa, ceea ce scoate in evidența importanța strategica a regiunii Marii Negre și atrage amenințari de la Moscova, scrie Neue Zurcher Zeitung, conform Rador Radio Romania. Mai intai se fac strazi de acces și se dezvolta o infrastructura pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?