Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drojdia de bere vindecă acneea

Publicat:

  Prin seleniumul care il contine, oligoelement regenerant, drojdia de bere infrumuseteaza pielea, aducandu-i un plus de vitamine B2 si B6. Regleaza productia de sebum, lasa pielea supla si intarzie aparitia ridurilor.   Pentru tenul gras si acneic se recomanda o masca din albus batut spuma, sucul unei rosii, doua lingurite cu drojdie de bere, doua linguri cu ulei de masline si doua linguri cu miere. O suta de grame de drojdie de bere contin de 10 ori mai multa vitamina B1 decat painea integrala, de doua ori mai multa vitamina B2 decat ficatul, de 10 ori…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Semințele de in, importante beneficii pentru sanatate

17:10, 12.04.2024 - Semințele de in, cu aroma sa blanda, de nuca și consistența crocanta, sunt un ingredient versatil care poate imbunatați gustul și textura aproape oricarei rețete. O porție de semințe de in furnizeaza proteine, fibre și acizi grași omega-3. Consumul poate contribui la scaderea riscului de apariție a…

Braun lanseaza primul sistem IPL din lume care invața pe masura ce-l folosești și se adapteaza la pielea dumneavoastra. Cu o tehnologie inovatoare bazata pe inteligența artificiala care va revoluționa regimul de beauty și va va oferi un an intreg de piele

12:35, 02.04.2024 - Astazi, brandul german de pionierat in domeniul electronicii, Braun, a introdus pe piața Braun Skin i-expert, singurul sistem IPL complet conectat care invața, se adapteaza și ofera feedback personalizat in timp real.Noul aparat revoluționar Braun Skin i-Expert va va permite sa obțineți rezultate rapide…

Beneficiile uimitoare ale plantei numite "matura intestinului": iarba de leac pentru zeci de afecțiuni

13:55, 04.03.2024 - “Spanacul se consuma ca aliment de baza pentru diferite mancaruri, precum supe, supe-creme, mancarica de spanac, salata de spanac, tarte cu spanac, si lista poate continua. Aveti grija insa! Daca in timpul prepararii spanacul isi schimba culoarea, daca in loc de verde devine un verde-galbui, atunci…

Te curentezi cand atingi anumite persoane sau anumite obiecte? Iata care este explicația

13:15, 28.02.2024 - De ce te curentezi? In fizica, fenomenul are denumirea de incarcare electrostatica. Ce se intampla mai exact? Pielea ta prin frecarea de diverse suprafete se incarca electric. Spre exemplu, picioarele care se freaca de covor in timpul mersului sparg atomii de pe aceasta suprafata, eliberand o anumita…

Cum ingrijești corect un ten cu acnee. Sfaturi de la specialiști

13:15, 26.02.2024 - Ingrijirea pielii este esențiala pentru sanatatea tenului, mai ales atunci cand apare acneea. Unele dintre cele mai eficiente strategii de ingrijire a pielii impotriva acneei includ utilizarea de produse care conțin ingrediente precum acid salicilic care contribuie la exfolierea celulelor moarte de…

Drojdie uscata sau drojdie proaspata? Care dintre cele doua este mai buna si cum le folosim

22:06, 17.02.2024 - Drojdia se numara printre ingredientele extrem de folosite de bucatari și gospodine in bucatarie, mai ales cand este vorba de prepararea produselor de panificație. Ei bine, știm ca drojdia poate genera confuzie insa, iar asta pentru ca se prezinta sub mai multe sortimente. Mulți se intreaba care este…

Drojdie proaspata sau drojdie uscata? Care este mai buna si cand trebuie folosita fiecare, de fapt

11:05, 14.02.2024 - Drojdia este un ingredient comun in bucatariile gospodinelor care obișnuiesc sa gateasca paine. Ea poate genera confuzie insa, fiindca se prezinta sub mai multe sortimente. Drojdia proaspata versus drojdia uscata: care este mai buna și cand trebuie folosita fiecare. Ce este drojdia și cum acționeaza…

Vitamina D – esențiala pentru menținerea energiei și a starii de spirit optime

00:11, 07.02.2024 - Vitamina D joaca un rol important in absorbția calciului și menținerea sanatații osoase, iar deficitul poate contribui la diverse probleme de sanatate. Vitamina D este cel mai bine asimilata prin expunerea la lumina solara. Atunci cand razele ultraviolete (UV) ating pielea, declanșeaza procesul de conversie…


Ce parere ai despre aceasta stire?