Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drew Barrymore a nascut o fetita

Publicat:

, in varsta de 37 de ani, a nascut luni o fetita, actrita si sotul ei, , anuntand ca pe primul loc copil il vor numi Olive. Actrita americana si nsotul ei, criticul de arta , au devenit, luni, parintii primului lor copil, o fetita pe care o vor numi [...] a nascut o fetita

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

O cunoscuta influencerița din Romania a nascut. A devenit mama pentru prima data și a adus pe lume o fetița / FOTO

12:40, 22.05.2024 - A anunțat in urma cu cateva luni ca traiește o perioada unica de cand a aflat ca va deveni mama, iar de curand, a nascut. O cunoscuta influencerița din Romania a adus pe lume primul ei copil, o fetița perfect sanatoasa.

Cine este fetița de 11 ani care a incantat juriul de la Romanii au talent: „In sfarșit un copil care a cantat ca un copil!”

09:30, 03.05.2024 - La doar 11 ani, Alexia Radauți este din Oradea, unul dintre cele mai frumoase orașe din Romania, desemnat in 2022 „cea mai buna destinație Art Nouveau” din Europa. ​Micuța a debutat la 6 ani intr-un cor, inscrisa de parinții ei, care și-au dorit ca aceasta sa aiba o activitate. Alexia s-a apucat apoi…

Bucurie mare in familia lui Don Pepe! Soția lui a nascut. Maria Capalnaș a adus pe lume o fetița

12:10, 23.04.2024 - Don Pepe și soția lui, Maria Capalnaș, traiesc momente unice. Cei doi s-au casatorit in urma cu cateva luni, pe malul Lacului Como, iar de curand, au devenit și parinți. Soția afaceristului a adus pe lume primul lor copil, o fetița.

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Parinții unui copil i-au cumparat o caracatița de companie, iar aceasta le-a distrus casa dupa ce a nascut 50 de pui. Ce au facut

15:01, 16.04.2024 - O familie din Oklahoma a trait o experiența mai puțin obișnuita dupa ce și-a cumparat o caractița de comanie, iar aceasta a dat naștere a 50 de pui distrugand casa. Iata cum a fost posibila aceasta aventura și ce au facut oamenii intr-un final.

Copil dat spre adoptie din motive socante

08:40, 05.04.2024 - Doi tineri din Statele Unite și-au dat fetița de trei luni spre adopție din motive socante: nu se potrivește cu stilul lor de viața.  Mama bebelușului s-a intors la serviciu la scurt timp dupa naștere, iar soțul ei lucra și el. Nimeni nu putea avea grija de micuța. Mai mult, femeia nu și-a dorit fetița…

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Medicul de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, trimis in judecata

15:16, 01.03.2024 - Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu din București, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu desi acesta traia, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual.


Ce parere ai despre aceasta stire?