Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama lui Nelu Ploieşteanu: «Fiul meu se îmbolnăveşte chiar şi dacă strănută cineva lângă el»

Publicat:

Interpretul de muzica lautareasca a vorbit, pentru emisiunea "Drept la tinta", despre cea mai mare durere a vietii sale: afectiunea de care sufera fiul sau.

Este singurul baiat dintre cei cinci copii ai lui , dar si mezinul familiei. Cu atat mai dureros este pentru artist faptul ca fiul sau a fost depistat cu o maladie incurabila cand nu implinise nici macar un an de viata.

"I-au gasit boala cand avea opt luni. Cand s-a nascut, eram in Franta. Am aflat peste doua luni ca are tetrapareza spastica", s-a destainuit cantaretul.

"Astazi…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.

Doua fetite au fost ranite intr-un atac cu cutitul langa o scoala din Franța. Agresorul a fost retinut

19:15, 18.04.2024 - Doua fetite de sase si 11 ani au fost usor ranite joi intr-un atac cu cutitul langa scoala lor din orasul Souffelweyersheim din estul Frantei, in apropiere de Strasbourg, au anuntat autoritatile locale citate de AFP si Reuters. Agresorul a fost retinut.

Teren langa SRI Constanta, restituit proprietarilor de drept! Ministerul Afacerilor Interne se opune. Decizia Curtii de Apel (MINUTA)

17:00, 16.04.2024 - Imobilele sunt situate in Constanta, in apropierea sediului SRI Constanta, si au fost revendicate de mostenitorii proprietarilor de la care fusesera preluate inca din anul 2001, in baza Legii 10.Un teren situat in Constanta, langa sediul Serviciului Roman de Informatii, de circa 200 de metri patrati,…

FOTO: Terenul lui Umbrarescu de langa Parcul Olimpic a ajuns focar de infecție. Afaceristul a fost amendat de 2 ori de Poliția Locala

08:36, 10.04.2024 - Terenul deținut de familia Umbrarescu langa Parcul Olimpic, pe locul fostului Orașel al Copiilor, a ajuns un focar de infecție, fiind plin de gunoaie. Un cititor ne-a transmis mai multe poze, facand apel la autoritați sa ia masuri de igienizare, avand in vedere numarul mare de copii și adulți care se…

Cine este femeia al carei cadavru tranșat a fost descoperit pe camp, langa A1. „S-au gasit inca o mana și un picior”

10:50, 07.04.2024 - Cadavrul tranșat descoperit vineri, in Dambovița, pe un camp de la marginea autostrazii A1, de o echipa de muncitori, ar fi al unei femei care practica prostituția, spun surse din poliție, potrivit Stirileprotv.ro.

Franța devine prima țara din lume care face din avort un drept constituțional

20:40, 04.03.2024 - Franța a devenit prima țara din lume care face din avort un drept constituțional - guvernul francez afirmand ca aceasta masura este un raspuns la inasprirea legislației din SUA, potrivit Sky News.

Drama economica a argentinienilor, candva mai bogați decat Franța și Germania: „Suntem țara carnii de vita, dar ne putem permite doar pui”

09:55, 31.01.2024 - Argentina a fost candva una dintre cele mai bogate țari din lume, mai bogata decat Franța sau Germania, iar o mare parte din aceasta bogație a fost construita pe exporturile de carne de vita.


Ce parere ai despre aceasta stire?