Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama continuă în familia celor trei fetițe care au murit în Brașov. Ce se întâmplă cu bunica micuțelor decedate

Publicat:

Astazi a murit din pacate și cea de-a treia fetița din Brașov care a fost spalata pe cap de mama ei cu o substanța toxica foarte periculoasa. Drama familiei continua, asta dupa ce și bunica micuțelor a ajuns la spital.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit in Calarași, dupa ce au mancat pește. Familia se pregatește sa le inmormanteze, in ajunul Paștelui / FOTO

13:25, 03.05.2024 - Au aparut primele imagini cu fetița de patru ani și bunica ei, care au murit in Calarași, dupa ce au mancat pește. Cele doua urmeaza sa fie conduse pe ultimul drum de familie, in ajunul Paștelui. Familia lor va avea cele mai dureroase sarbatori de pana acum.

O fetița de 4 ani și bunica ei au murit dupa ce ar fi mancat macrou congelat de la magazinul dintr-un sat din Calarași

16:35, 30.04.2024 - O fetița de 4 ani și bunica ei, dintr-o localitate din județul Calarași, au murit dupa ce ar fi mancat macrou congelat cumparat de la magazinul din sat. Tragedia s-a petrecut luni dimineața, in jurul orei 8:30. Familia a sunat la 112 intrucat fetița de 4 ani era in stare de inconștiența. A fost dusa…

Prima și singura reacție a soției lui Marius Țepeliga, dupa ce lautarul a murit. I-a fost alaturi pana in ultimul moment in lupta cu boala / FOTO

12:00, 18.03.2024 - A trecut mai bine de o saptamana de cand Marius Țepeliga a murit. Familia lui iși revine cu greu in urma tragediei. De departe, cea mai afectata este soția lui, Andreea Neagoe, cea care i-a fost alaturi pana in ultimul moment.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

A murit și bunica lui Gabi Stangau! Dubla tragedie in familia violonistului

18:55, 05.03.2024 - Dubla tragedie in familia lui Gabi Stangau. Violonistul a murit in urma cu doua saptamani, lasand un urma sa un gol imens, iar acum, bunica paterna s-a stins din viața. Cei dragi trec prin momente cumplite, dupa ce artistul și batrani au plecat in lumea celor drepți.


Ce parere ai despre aceasta stire?