Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Drama adolescentelor seduse cu promisiuni de căsătorie şi transformate în sclave sexuale

Publicat:

Mai multe adolescente si tinere au fost atrase cu false promisiuni de casatorie in Germania, unde au fost obligate de o retea de proxeneti, membri ai aceleiasi familii, sa se prostitueze. Daca incercau sa fuga, fetele erau batute crunt si amenintate cu moartea.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, primit de Marcel Ciolacu la Intalnirea Liderilor Partidului Socialistilor Europeni.

07:25, 06.04.2024 - Conform Cancelariei germane, discutiile cu Marcel Ciolacu se vor axa, printre altele, pe chestiuni bilaterale, de securitate si de politica economica.Cancelarul federal va participa apoi la o masa rotunda cu reprezentanti ai mediului de afaceri.De asemenea, potrivit unui anunt al PSD, cancelarul Germaniei,…

Drama lui Horia Moculescu. Fiul secret a murit la 31 de ani. Ce amintiri are marele compozitor alaturi de Ionuț

19:40, 18.03.2024 - Mulți il știu ca un om plin de viața, dar viața l-a pus la incercare. Horia Moculescu a fost casatorit de patru ori, iar in urma cu 16 ani, și-a pierdut fiul. Ionuț a murit in Germania, la 31 de ani.

Doliu in lumea filmului: A murit o celebra actrița din seria James Bond

14:50, 23.02.2024 - Pamela Salem, cunoscuta pentru rolul secretarei lui James Bond, Miss Moneypenny, din filmul lui Sean Connery „Never Say Never Again”, a murit la varsta de 80 de ani. Actrita britanica, care a avut un rol si in filmul politist „The Great Train Robbery” din 1978, alaturi de Connery, a murit miercuri,…

Drama unor romani al caror fiu a murit in Germania. A fost incinerat fara știrea familiei, iar certificatul de deces lipsește

06:50, 22.02.2024 - Un roman mort in Germania a fost incinerat fara ca familia din Romania sa fie anunțata despre deces. La șase luni de la moartea barbatului, autoritațile romane nu au fost capabile sa transmita parinților, care au aflat despre tragedie printr-o cunoștința, nici macar certificatul de deces.

Drama economica a argentinienilor, candva mai bogați decat Franța și Germania: „Suntem țara carnii de vita, dar ne putem permite doar pui”

09:55, 31.01.2024 - Argentina a fost candva una dintre cele mai bogate țari din lume, mai bogata decat Franța sau Germania, iar o mare parte din aceasta bogație a fost construita pe exporturile de carne de vita.


Ce parere ai despre aceasta stire?