Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dr. Mencinicopschi dezvaluie cum deosebim carnea afumata natural de cea injectata cu substanta nocive!

Publicat:

Consumul de carne explodeaza in perioasa sarbatorilor de iarna in randul romanilor, iar specialistii trag un semnal de alarma in privinta alimentelor afumate. Specialistii au descoperit ca multe preparate din carne contin doar arome de fum si o serie de conservanti periculosi. Pentru a castiga timp si bani, unii procesatori de carne folosesc fumul artificial […]

Citeste articolul mai departe pe caplimpede.ro…  

Sursa articol: caplimpede.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa adaugi pe lista de cumparaturi daca iți cade parul. Nuțrientii pe care trebuie neaparat sa ii oferi corpului

23:21, 10.05.2024 - Caderea parului este o problema complicata, influentata de mai multi factori, de la genetica, la stilul de viata, spun medicii consultati de MindBodyGreen. Insa parul este o parte importanta din identitatea noastra, de aceea episoadele cu cadere masiva ne pot afecta emotional. Ce e de facut? E important…

Ce sa adaugi pe lista de cumparaturi daca iți cade parul. Nuțrientii pe care trebuie neaparat sa ii oferi corpului

10:11, 10.05.2024 - Caderea parului este o problema complicata, influentata de mai multi factori, de la genetica, la stilul de viata, spun medicii consultati de MindBodyGreen. Insa parul este o parte importanta din identitatea noastra, de aceea episoadele cu cadere masiva ne pot afecta emotional. Ce e de facut? E important…

Massimo Dutti dezvaluie noul concept de magazin in locația din Baneasa Shopping City

18:00, 25.04.2024 - Brandul prezinta un exercițiu genial de rebranding odata cu lansarea noului concept global, dezvaluite in magazinul redeschis recent in Baneasa Shopping City.  Avand o suprafața totala de 608mp, din care 500mp reprezinta suprafața comerciala, brandul urmarește un upgrade remarcabil al imaginii, prin…

Statul roman ofera suma de 2.000 de lei celor care cresc aceste animale. Carnea sa este mai buna decat a somonului, susțin specialiștii

10:25, 23.04.2024 - Statul ofera o subvenție de 2.000 de lei pentru romanii care cresc aceste animale. Carnea lor e la fel de sanatoasa ca a somonului, dar puțini romani o consuma.Mai exact, crescatorii de porci Mangalita si Bazna pot primi in fiecare an 2.000 de lei pentru fiecare animal din gospodarie. Subvenția a crescut…

Cat de bun este consumul de inghețata. Concluziile surprinzatoare la care au ajuns specialiștii

05:06, 14.04.2024 - Cat de bun este consumul de inghețataSe apropie vara, iar acest lucru inseamna ca este vremea perfecta pentru un desert racoros și reconfortant. Te-ai intrebat vreodata cat de sanatos este consumul de inghețata? Afla la ce concluzii surprinzatoare au ajuns specialiștii in ultimii ani. Cand…

Mai pot fi consumați cartofii incolțiți? Specialiștii dezvaluie ce substanțe nocive dezvolta leguma preferata a romanilor

22:55, 05.04.2024 - Toți cartofii conțin toxine naturale numite glicoalcaloizi: solanina și chaconina. Aceste substanțe chimice sunt prezente in cantitați mici și nu reprezinta un pericol major. Cu toate acestea, cand cartofii incep sa incolțeasca, nivelul de glicoalcaloizi crește

‘Frauda alimentara’ la condimente. Cat de nocive ar fi multe dintre ele, ce spun specialiștii

18:45, 14.03.2024 - Ierburile aromate nu lipsesc niciodata din bucataria noastra, fie ca este vorba despre condimente sub forma de plante sau mirodenii uscate. Dau un gust special mancarurilor pe care le pregatim. Cu toate acestea, oamenii de știința spun ca unele din ele sunt nocive. Frauda alimentara cu șofran fals In…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…


Ce parere ai despre aceasta stire?