Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dr. Dorel Săndesc: Evoluția naturală a acestei epidemii este spre stingere, dar comportamentul populaţiei îi dă oxigen

Publicat:

"Evoluția naturala a acestei epidemii este spre scadere, spre stingere. Dar comportamentul populației, nerespectarea regulilor simple de prevenție... The post Dr. : Evoluția naturala a acestei epidemii este spre stingere, dar comportamentul populatiei ii da oxigen appeared first on Renasterea banateana .

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cardiolog, despre ideea ca medicii sa aiba o singura opțiune: ori la stat, ori la privat: „Care va mai fi accesibilitatea populației?”

14:00, 20.04.2024 - Medicul cardiolog Ștefan Busnatu a reacționat, pe o rețea de socializare, dupa ce in ultimele zile s-a pus problema ca medicilor sa li se impuna sa aleaga unde activeaza, la stat sau la privat. Pacienții vor avea și mai greu acces la servicii, crede medicul, acesta indicand in schimb alte soluții.

Mesaj RO-Alert in judetul Tulcea! Risc de cadere a unor obiecte din spatiul aerian

10:10, 24.03.2024 - Mesaj RO Alert de avertizare a populatiei la Tulcea In cursul noptii trecute, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta a emis un mesaj RO Alert pentru localitatile din zona de Nord a judetului Tulcea prin care a informat populatia ca exista riscul de cadere a unor obiecte din spatiul aerian.…

Prof. dr. Dorel Sandesc și Alin Nica au recepționat noua cladire a Maternitații Bega (foto)

16:30, 11.03.2024 - Prof. dr. Dorel Sandesc și Alin Nica au recepționat noua cladire a Maternitații Bega (foto). Autoritațile județene și managerul Spitalului Județean Timișoara au finalizat luni, 11 martie, recepția noii maternitați Bega, construita langa Spitalul Județean.

Știai ca poți opta pentru haine din blana naturala la comanda? Iata ce tipuri de servicii exista!

12:20, 08.03.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. Fie ca ai vazut online un anumit model sau intr-o revista, fie ca ai in minte cerințe clare despre cum sa arate haina visurilor tale, dar pur și simplu nu o identifici in magazine, trebuie sa știi ca exista soluții. Nu trebuie sa lași loc de compromis, atunci cand…

Atenție la ambrozie! Amenzi pana la 20.000 lei

08:20, 29.02.2024 -  13 total views Agenția pentru Protecția Mediului Valcea desfașoara o campanie de informare și conștientizare a populației și a factorilor implicați, privind una dintre cele mai invazive plante existente pe teritoriul tarii noastre, Ambrosia artemisiifolia, cunoscuta sub denumirea populara de Iarba…

Marcel Ciolacu s-a intalnit cu Marele Cancelar al Ordinului de Malta

18:25, 14.02.2024 - Evoluția in relațiile diplomatice bilaterale, activitatea umanitara susținuta desfașurata de Ordinul Suveran de Malta (OSM) in Romania, situația populației afectate de conflicte in Ucraina și Fașia Gaza au fost discutate de premierul Romaniei și Marele Cancelar al Ordinului de Malta. Marcel Ciolacu…

Directorul DSP Cluj Mihai Moisescu, despre epidemia de gripa: „La nivelul județului Cluj, ne incadram in evoluția naturala inregistrata și la nivel național”

15:41, 05.02.2024 - Reprezentanții Direcției de Sanatate Publica Cluj (DSP) precizeaza ca județul nostru se incadreaza in evoluția naturala inregistrata la nivel național, in ce privește cazurile de viroze, pneumonii și gripe.


Ce parere ai despre aceasta stire?