Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Două remarcabile proiecte din România câștigă cele mai importante premii pentru patrimoniu din Europa în 2023

Publicat:

și Europa Nostra au anunțat marți caștigatorii premiilor / 2023, arata un comunicat de presa. Anul acesta, 30 de proiecte cu realizari remarcabile in domeniul patrimoniului, din 21 de țari, au primit cea mai inalta distincție a Europei in domeniu (lista completa este disponibila mai jos). Printre […] remarcabile proiecte din Romania caștiga cele mai importante premii pentru patrimoniu din Europa in 2023 apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

DNSC a organizat in premiera la București o intalnire intre specialiștii in securitate cibernetica din Romania și Ucraina

17:45, 16.04.2024 - Cea de-a treia intalnire internaționala a platformei de coordonare “Dezvoltarea Parteneriatului pentru Reziliența Cibernetica a Europei de Sud-Est”, a avut loc vineri, 12 aprilie, la București, sub egida Cluster-ului Național de Securitate Cibernetica al Ucrainei. Evenimentul a fost organizat in format…

Doar doua din 166 proiecte europene - cheie, in energie, sunt ale Romaniei

14:45, 09.04.2024 - O lista cu 166 de proiecte strategice in domeniul energiei a fost publicata, luni, de Comisia Europeana, in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene. Sunt proiecte care indeplinesc condițiile Pactului verde european și care vor fi facute cu bani europeni, prin Mecanismul pentru interconectarea Europei.…

Deloitte: Romania, printre țarile cu cele mai multe companii interesate sa participe la licitații in proiecte din PNRR 

11:05, 09.04.2024 - Trei sferturi dintre liderii de business din Romania (75%) considera ca reformele și investițiile realizate prin Planul Național de Redresare și Reziliența (PNRR) vor contribui la competitivitatea economiei locale in urmatorii cinci ani, sprijinind afacerile locale sa faca tranziția spre modele operaționale…

Criteriile ESG, tot mai importante pentru investitori imobiliari, banci și chiriași in procesul de luare a deciziilor

12:25, 26.03.2024 - Studiu Colliers Principiile de mediu, sociale și de guvernanța (ESG) nu mai sunt doar o tendința sau un cuvant la moda, ci sunt pe cale sa devina o norma pe piața imobiliara din Romania. Intr-o perioada marcata de o conștientizare sporita a problemelor de mediu și de o supraveghere legislativa accentuata,…

OECD ne pune oglinda in fața. Nu aratam prea bine, iar recomandarile pe termen scurt, mediu și lung sunt dure

12:55, 13.03.2024 - In ultimul raport al OECD, situația economica și sociala din Romania nu arata prea bine, cel puțin așa rezulta din concluziile acestui raport. Deși politicienii romani vor sa ne convinga ca suntem ,,tigrii” Europei, totuși lucrurile nu stau tocmai așa. Este adevarat, am avut creștere economica peste…

Eurostat: Romania are cea mai scazuta pondere a persoanelor cu competente digitale de baza

20:35, 27.02.2024 - Romania se afla pe ultimul loc in Uniunea Europeana in ceea ce privește procentul populației cu competențe digitale elementare, conform ultimelor date publicate de Eurostat. Cu doar 28% din populație indeplinind acest criteriu in 2023, țara noastra se situeaza semnificativ sub media UE de 55% și departe…

Ciolacu: Ridicam, de aceasta data real, zeci de spitale noi. Romania poate avea un salariu mediu brut de 2.000 de euro pe luna

14:30, 27.02.2024 - ”Putem deveni un nou El Dorado energetic și una din marile forțe economice ale Europei” Traian Avarvarei (www.b1tv.ro) Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat marți, in fața reprezentanților companiilor americane, ca Romania poate avea un salariu minim brut de 1.200 euro/luna și un salariu…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?