Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorința sfâșietoare pentru Moș Crăciun a unei fetițe sărmane premiante, de care părinții nu vor să audă: “Mi-aș dori să o văd pe mama”

Publicat:

Ionela, o fetița de doar zece ani dintr-un sat din Timiș, este un exemplu de ambiție demn de urmat. Cand fetița avea doar opt luni și incepea sa invețe sa faca primii pași, mama acesteia a decis ca Ionela este o povara și a parasit-o […] Articolul Dorința sfașietoare pentru Moș Craciun a unei fetițe sarmane premiante, de care parinții nu vor sa auda: “Mi-aș dori sa o vad pe mama” a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi inmormantata maine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi

17:40, 31.05.2024 - Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Parinții se pregatesc sa o in inmormanteze maine, de Ziua Copilului. Mama ei spune ca nu mai are liniște de cand a aflat ca verișorul și-a recunoscut fapta.

Fetița de doi ani, disparuta din fața casei, in Dolj. Parinții sunt disperați!

19:40, 27.05.2024 - Poliția are nevoie de ajutorul romanilor. O fetița in varsta de doi ani a disparut in jurul pranzului și nu s-a mai intors. Parinții au anunțat autoritațile și au inceput cautarile pentru a o gasi pe micuța.

Tatal Andreei, studenta de la Medicina ucisa de Mirel, declarații sfașietoare, la o luna de cand tanara a fost ucisa. Parinții ei, copleșiți de durere: „Mi-e atat de dor”

21:10, 25.04.2024 - A trecut o luna de cand Andreea Morega a fost ucisa de Mirel Dragomir, in Timișoara. Familia studentei de la Medicina nu iși poate reveni din șoc. Parinții ei sunt copleșiți de durere și spera ca, intr-un final, sa se faca dreptate.

Acces Direct. Parinții și-au lasat fiica in grija unei bone și au plecat din țara. Acum, micuța a fost luata de DGASPC: "Am crescut-o de la 7 luni..." / VIDEO

18:21, 04.04.2024 - Doamna Vera a vazut un anunț pe internet și a sunat pentru ca a dorit sa fie bona pentru doi parinți care cautau un astfel de serviciu. S-a ințeles cu un cuplu sa aiba grija de o fetița de numai 7 luni. Cei doi parinți i-au dat fetița Verei și au plecat la munca in strainatate.

Parinții care și-au omorat fetița, prin oparire, cer pedepse mai blande. Au lasat copila sa agonizeze toata noaptea

18:15, 02.04.2024 - Pe 2 aprilie 2024, la Curtea de Apel Ploiești a inceput apelul in dosarul in care o familie este acuzata ca și-a lasat copilul, in varsta de aproape trei ani sa moara dupa ce a fost oparita. Parinții și bunica cer instanței pedepse mai blande.

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Clipe sfașietoare pentru familia lui Sebi Olariu, baiatul omorat de Vlad Pascu in 2 Mai. Tanarul și-ar fi sarbatorit ziua de naștere: ”Sa nu uiți ca te iubim” / FOTO

19:40, 15.03.2024 - Familia lui Sebi Olariu a trait clipe sfașietoare astazi! Tanarul omorat de Vlad Pascu, in accidentul din 2 Mai, ar fi trebuit sa iși sarbatoareasca ziua de naștere! Parinții și prietenii l-au vizitat la mormant, intr-o zi care ar fi trebuit sa fie un motiv de sarbatoare pentru toți.


Ce parere ai despre aceasta stire?