Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dorian Popa a ajuns pe mâinile medicilor! Ce s-a întâmplat cu celebrul artist! / FOTO

Publicat:

și-a luat admiratorii din mediul virtual prin surprindere, dupa ce le-a aratat ca a ajuns pe mainile medicilor. Pentru a nu-i ține prea mult pe jar, iubitul , cunoscuta ca Babs, le-a dezvaluit fanilor motivul!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila

07:45, 23.04.2024 - Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila Continue reading Cum arata casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, in care a investit o suma considerabila at Tabu.

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

Sean Diddy, artist ziua și proxenet noaptea? Prințul Harry este menționat in dosar

19:15, 29.03.2024 - Sean Diddy (54 de ani), pe numele sau real Sean John Combs, este ținta unei anchete uriașe in SUA! Celebrul rapper, producator și actor american, care deține o avere de 1 miliard de dolari, a fost implicat intr-un dosar cu trafic de persoane. Agenții federali au efectuat raiduri la proprietațile muzicianului…

Știrile Antena Stars. Dorian Popa a mers in cel mai periculos loc din New York! Celebrul vlogger, experiențe riscante in America: „Nu e de joaca...” / VIDEO

15:06, 22.03.2024 - Dorian Popa a profitat din plin de timpul petrecut in America! Cunoscutul vlogger a mers in cel mai periculos loc din New York! Artistul s-a bucurat din plin de experiențele riscante. Iata ce a facut cantarețul.

Hamude Dawoud s-a casatorit! Celebrul artist i-a facut o declarație de dragoste soției sale, Madalina: ”Cel mai frumos moment din viața mea” / VIDEO

12:11, 20.03.2024 - Hamude Dawoud, cel mai ravnit burlac din lumea mondena, s-a casatorit. Daca in urma cu cațiva ani parea ca nu iși gasește liniștea pe plan personal, iata ca lucrurile s-au schimbat de cand a cunoscut-o pe actuala partenera.

Știrile Antena Stars. Roxana Dobrițoiu, de urgența la spital! Cantareața a ajuns pe mainile medicilor, dupa ce a ținut o dieta: „Intrasem in depresie...” / VIDEO

15:50, 14.03.2024 - Roxana Dobrițoiu a trecut prin clipe de coșmar din cauza unei diete! Cantareața a ajuns de urgența la spital! Artista a avut nevoie de ajutorul medicilor. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Florin Vasilica a ajuns, din nou, pe mainile medicilor. Artistul urmeaza sa fie operat. Cu ce probleme se confrunta: „Sper ca ne vom revedea curand”

09:25, 05.03.2024 - Florin Vasilica nu trece prin cea mai buna perioada, asta dupa ce in ultima vreme s-a confruntat cu probleme de sanatate. Artistul a anunțat ca astazi urmeaza sa fie supus unei operații, de aceasta data fiind vorba de un hematom cerebral, dupa cum a declarat chiar el intr-un mesaj postat pe Facebook.

Grigore Leșe, lecție de omenie, in București! Celebrul artist nu are fițe de vedeta. Cat de prietenos se comporta cu cei nevoiași / PAPARAZZI

23:40, 08.02.2024 - Grigore Leșe nu are fițe de vedeta și se comporta prietenos, chiar și oamenii care nu o situație materiala prea buna. Celebrul artist a fost surprins, de curand, de paparazzii Spynews.ro, in timp ce statea de vorba cu un om al strazii, cu aceeași naturalețe cu care a stat la povești și cu alte doi femei.


Ce parere ai despre aceasta stire?