Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Donald Trump a acceptat invitația președintelui chinez de a efectua o vizita in China

Publicat:

Președintele SUA, , a acceptat invitația omologului sau chinez de a efectua o vizita in China in cursul acestui an, informeaza vineri Xinhua, Reuters și AFP.

Liderul de la Beijing, aflat într-o vizita de doua zile la reședința președintelui american din Florida, a pledat totodata în favoarea cooperarii dintre China și SUA în domeniile investițiilor, infrastructurii și energiei, adauga Xinhua.

și s-au întâlnit joi pentru prima data fața în fața…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xi Jinping i-a spus lui Putin ca Rusia si China „vor apara dreptatea in lume”: „Suntem un bun exemplu pentru alte puteri”

09:10, 16.05.2024 - Presedintele chinez, Xi Jinping, i-a transmis, joi, la Beijing, omologului sau rus, Vladimir Putin, ca Rusia si China vor „apara dreptatea in lume”, a informat Ministerul Afacerilor Externe al tarii asiatice, citat de EFE, potrivit Agerpres.

Ucraina considera ca Vladimir Putin este ipocrit cand vorbește despre pace: diplomația este „o operațiune speciala, la fel ca razboiul”

18:20, 15.05.2024 - Consilierul prezidențial ucrainean Mihailo Podoliak a calificat miercuri drept „ipocrita” disponibilitatea pentru dialog exprimata de presedintele rus Vladimir Putin intr-un interviu acordat agentiei oficiale chineze Xinhua in ajunul vizitei sale de stat la Beijing, relateaza Agerpres, care citeaza…

Xi iși reorganizeaza armata. Liderul de la Beijing vrea mai mult control și strategii pentru „razboiul inteligent” modern (CNN)

10:45, 27.04.2024 - Liderul de la Beijing, Xi Jinping, a lansat cea mai mare restructurare a armatei din aproape un deceniu, concentrandu-se pe forțele strategice bazate pe tehnologie, echipate pentru razboiul „inteligent modern”, in timp ce China concureaza cu SUA pentru leadershipul militar intr-o regiune plina de tensiuni…

Președintele chinez Xi Jinping: China și SUA ar trebui sa fie parteneri, nu rivali

13:10, 26.04.2024 - Președintele chinez Xi Jinping s-a intalnit cu secretarul de stat al SUA Antony Blinken. Intalnirea are loc in timpul vizitei pe care Blinken o face in China. Liderul chinez a spus ca SUA și China ar trebui sa fie parteneri, nu rivali, informeaza Mediafax.

Patru principii pentru reglementarea crizei ucrainene de la Xi Jinping

13:41, 16.04.2024 - Președintele chinez Xi Jinping a propus patru principii pentru a preveni scaparea de sub control a crizei din Ucraina și pentru a restabili pacea cit mai curind posibil. Șeful statului chinez a facut aceasta declarație in timpul unei intilniri la Beijing cu cancelarul german Olaf Scholz, scrie agenția…

Cancelarul german Olaf Scholz discuta cu președintele chinez Xi Jinping despre cum pot contribui la „o pace dreapta in Ucraina”

12:41, 16.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a anuntat marti discutii despre o „pace dreapta” in Ucraina cu presedintele chinez Xi Jinping, in cadrul unei intalniri la Beijing, unde l-a primit in finalul unei vizite de trei zile in China, primul partener comercial al Germaniei, informeaza AFP, relatat de News.ro. 

Discuții intre militari de rang inalt in Hawai

10:50, 06.04.2024 - Oficiali militari americani s-au intalnit cu omologii lor chinezi la inceputul acestei saptamani pentru in Hawaii, discuțiile fiind axate pe modul in care cele doua țari pot opera in siguranța, au declarat vineri oficiali americani, citați de Reuters. Președintele american Joe Biden a incercat sa gestioneze…

Xi Jinping elogiaza relatiile cu Indonezia cu ocazia primirii viitorului sau omolog

17:50, 01.04.2024 - Presedintele chinez Xi Jinping l-a primit luni pe Prabowo Subianto, ales luna trecuta sef al statului in Indonezia; acesta urmeaza sa isi inceapa mandatul in octombrie, iar vizita in China este prima pe care o face in strainatate dupa scrutin, remarca AFP, potrivit Agerpres. Conform relatarii televiziunii…


Ce parere ai despre aceasta stire?