Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu la ”Mireasă pentru fiul meu”! Mirela Boureanu Vaida: ”Sunt clipe extrem de dure pentru care trebuie să solidarizăm”

Publicat:

Dupa cumplitul atentat care a avut loc la Bruxelles, emisunea &"Mireasa pentru fiul meu&" a intrat în doliu.

Atâtea zile de doliu câte am prins în acest sezon nu am mai prins în nici un alt an și tare mi-aș dori sa nu mai prindem niciodata&", a spus .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu uriaș in televiziune! Un cunoscut jurnalist roman, cu peste 30 de ani de experienta, a incetat din viața

09:40, 28.02.2024 - Horia Enașel a lucrat de-a lungul timpului la mai multe posturi de televiziune din țara, dar și in presa scrisa. In urma cu mai mulți ani, acesta se stabilise in Belgia, la Bruxelles, relateaza Paginademedia.ro.„Horia, nu stiu ce naiba s-a intamplat, dar vestea despre plecarea ta este genul ala de breaking…

Franta: Roman urmarit internațional, prins pentru ca nu avea bilet de autobuz

11:15, 19.02.2024 - Un roman urmarit internațional a fost capturat in Franța, dupa ce polițiștii locali l-au prins in transportul in comun fara bilet. S-a intamplat intr-un orașel din zona centrala a țarii, unde recent a fost inființata o brigada speciala de control, tocmai pentru ca numarul celor care foloseau transportul…

Mireasa sezonul 8. Madi, in doliu. De ce a aparut pe contul ei o imagine cu lumanari

11:10, 13.02.2024 - Necazuri se țin lanț de Madi de la Mireasa sezonul 8. Dupa internarea in spital, tanara a anunțat ca mariajul cu Sergiu a ajuns la final. Ba mai mult, ea și-a pierdut și un membru al familiei.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.

Tanar de 19 ani, prins și arestat pe Aeroportul Otopeni in cazul pistolului furat din Voluntari

17:25, 08.02.2024 - Un barbat de 19 ani a fost arestat joi pe Aeroportul Otopeni. Acesta era dat in urmarire pentru furt și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, in dosarul care vizeaza furtul unui pistol, a cartușelor aferente și a unor bijuterii, dintr-o locuința din Voluntari.Polițiștii Serviciului de Investigații…

Cantareața de muzica populara, in doliu! Artista trece prin clipe grele, dupa ce tatal ei a murit

10:11, 07.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin clipe extrem de grele. Din pacate, tatal ei s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar vestea a picat ca un trasnet pentru artista. Acum ea se pregatește sa-și conduca parintele pe ultimul drum.


Ce parere ai despre aceasta stire?