Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DOLIU în Poliție! S-a împușcat în cap și A MURIT pe loc

Publicat:

Ofițerul de serviciu de la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș (IPJ), s-a impușcat in cap in timpul programului de lucru, sambata dimineața. Barbatul, in varsta de 54 de ani, care avea acces la camera de armamanet, s-a dus sa ia un pistol, cu care a tras un foc, decedand pe loc, potrivit Vocea Timișului.

Colegii sai au demarat o ancheta pentru a afla cu exactitate cauzele care stau la baza gestului extrem de grav facut de Ionescu. Din cate se pare, acesta avea "dificultați" in viața personala, una dntre probleme fiind boala grava de care sufera tatal sau.

 

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu devastator – doi oameni au murit deja, alții sunt la spital

19:16, 13.04.2024 - Incendiu puternic la un bloc de 8 etaje din Capitala. Doua persoane au murit, dupa ce focul a cuprins etajele 7-8. Un copil a suferit un atac de panica, iar alte trei persoane au fost deja transportate la spital. Incendiul a izbucnit la un bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, din Sectorul 3, informeaza…

Doliu in lumea teatrului din Romania. Actorul Constantin Cojocaru a murit la varsta de 78 de ani

16:15, 13.04.2024 - Intr-o zi de 13, lumea teatrului din Romania a intrat in doliu. Actorul Constantin Cojocaru a murit la varsta de 78 de ani. Anunțul a fost facut de reprezentanții Teatrului Odeon, locului caruia i-a dedicat o mare parte a carierei sale. Colegii de breasla ii plang dispariția artistului care spunea ca…

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Doliu in lumea sportului internațional! A murit o legenda / FOTO

11:00, 11.04.2024 - Lumea sportului internațional e in doliu! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, s-a stins din viața la varsta de 54 de ani. Potrivit presei locale, acesta a murit din cauza unei insuficiențe cardiace.

Doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Implinise recent 87 de ani

14:30, 04.04.2024 - Este zi de doliu in lumea fotbalului romanesc! A murit Emeric Ienei! Anunțul trist a șocat pe toata lumea. Antrenorul care a caștigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua in anul 1986 implinise recent varsta de 87 de ani.

Doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit subit, la doar 46 de ani / FOTO

10:05, 01.04.2024 - Este doliu in presa din Romania! O jurnalista a murit in urma cu puțin timp. Aceasta s-a stins din viața fulgerator, la doar 46 de ani. Colegii ei sunt devastați de durere și sunt șocați de ceea ce s-a intamplat. Au aparut o mulțime de mesaje emoționante dupa moartea ei!

ISU in doliu. A murit plt. adj. Alexandru Petru Ardelean de la Ineu

18:45, 15.03.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) a județului Arad este in doliu. A murit plutonierul adjunct Alexandru Petru Ardelean, de la Detașamentul Ineu. „Timp de... The post ISU in doliu. A murit plt. adj. Alexandru Petru Ardelean de la Ineu appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Costel Biju, in doliu! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat / FOTO

16:10, 10.03.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicala din Romania! Costel Biju este in doliu, iar in aceste momente trece prin clipe grele! Unul dintre colegii lui de breasla a murit! Era un artist cunoscut și apreciat in Romania. Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?