Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în lumea muzicii! Fostul chitarist al legendarei trupe rock Dire Straits a murit. Jack Sonni avea 68 de ani

Publicat:

"Iubitul nostru Jack a lasat un gol in inima si sufletul nostru... ne vei lipsi foarte mult, tu esti pentru totdeauna cu noi", a scris pe retelele de socializare un grup creat de muzicieni care au inregistrat cu celebra formatie rock britanica, informeaza DPA/PA Media preluat de Agerpres.Sonni a fost uneori supranumit cu afectiune "celalalt chitarist din ", trupa fondata de Mark si , si in 1977.Site-ul lui Sonni il descrie pe acesta drept "un scriitor, muzician, povestitor nomad, tata si bunic care a luat in serios realitatea in lectia greu invatata…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii de petrecere. A murit "Piranda de la Timișoara", Adriana Abramovici

15:10, 15.04.2024 - Anunțul a fost facut pe rețelele de socializare chiar de sora artistei."In aceste clipe de adanca tristerte este foarte greu sa gasesti cuvintele, pentru ca.. nimic nu ti mai poate mangaia sufletul .. odata cu pierderea fiintei iubite sora mea draga .. nu te voi uita niciodata surii mia buna ..te iubesc…

Doliu in lumea muzicii romanesti! A murit artistul orb George Nicolescu (VIDEO)

13:00, 26.03.2024 - George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate. George Nicolescu a murit la 74 de ani. Artistul care s a nascut orb si a facut cariera in muzica romaneasca este cunoscut pentru piesa Eternitate.Artistul,…

Doliu in lumea muzicii! Un artist indragit a murit. Iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate

13:55, 24.03.2024 - Lumea muzicii este in doliu! Un artist indragit s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Pianistul iși anulase multe concerte din cauza problemelor de sanatate cu care s-a luptat o buna perioada de timp.

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Lumea muzicii de petrecere, in doliu! S-a stins din viața unul dintre cei mai iubiți lautari. Avea 80 ani / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Doliu in lumea muzicii de petrecere! Unul dintre cei mai iubiți lautari s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Este vorba despre Andrei Mihalache sau nea Andrei, așa cum ii spuneau apropiații.

Doliu uriaș in PSD: o cunoscuta politiciana a murit subit, in somn, la varsta de 40 de ani

14:10, 03.03.2024 - Caz șocant de moarte subita: o femeie de 40 de ani, membru PSD, a murit in somn langa iubitul ei dupa ce au fost la o petrecere intr-un restaurant din Targu-Jiu cu o seara inainte. Decesul ei vine la scurt timp dupa ce aceasta și-a facut analizele medicale pentru pregatirea unei sarcini. O tragedie…

Doliu imens in lumea muzicii din Romania. Era unul dintre cei mai iubiți, care a fost cauza morții lui Petre Masala

14:00, 19.02.2024 - Dupa o viața pusa in slujba folclorului autentic romanesc, Petre Masala s-a stins din viața la varsta de 83 de ani. Este doliu imens in lumea muzicii din Romania, avand in vedere ca era unul dintre cei mai iubiți folcloriști.

Doliu in lumea muzicii din Romania. A murit Moni Bordeianu, solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. Mesajul plin de durere al lui Nicu Covaci: „Iți mulțumim”

11:15, 10.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii din Romania, dupa ce a murit Moni Bordeianu, primul solist și unul dintre fondatorii trupei Phoenix. S-a stins din viața la 75 de ani, iar vestea morții a fost data de Nicu Covaci, fost coleg și bun prieten.


Ce parere ai despre aceasta stire?