Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în fotbal. A murit VASILE COPIL, fosta glorie de la RAPID

Publicat:

, fost președinte de onoare la AFC Rapid, a venit la clubul giuleștean de la Progresul, pe vremea cand Rapid se numea Locomotiva. A jucat alaturi Macri, Ozon, Filote, Greavu, Motroc, Georgescu, Ene II sau Ionescu.

Cel mai bun rezultat al sau la echipa feroviara a fost un loc 3 in sezonul 1960-1961, cand a fost om de baza al Rapidului, cu 22 de meciuri jucate. Ulterior, el a plecat din Giulesti. S-a intors la prima dragoste si echipa care l-a format, Progresul.

Vestea teribila a fost anuntata de jurnalistul , fost ofiter de presa la Rapid.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in literatura! Un celebru scriitor internațional a murit: „Cei mai de succes...” / FOTO

16:35, 29.04.2024 - Lumea literaturii este in doliu! Un celebru scriitor internațional s-a stins din viața la varsta de 71 de ani. Cine a facut anunțul trist. Vestea tragica a venit intr-un moment delicat pentru fanii lui.

Doliu in fotbalul romanesc: A murit un fost patron de club din Superliga - Era considerat cel mai excentric finanțator

19:30, 21.04.2024 - Este  zi de doliu in fotbalul romanesc, deoarece Liviu Galan, fostul finanțator al echipei FC Național, a incetat din viața. Vestea trista a decesului sau a fost anunțata public de Liga Profesionista de Fotbal. In prezent, nu sunt cunoscute motivele pentru care acest milionar și-a pierdut viața.

Doliu in lumea sportului! Akebono, primul mare campion de sumo venit din afara Japoniei, a murit

10:46, 11.04.2024 - E doliu in lumea sportului mondial! A murit un cunoscut fost luptator de sumo. Vestea trista s-a aflat joi. Akebono, un luptator de sumo de origine americana care a devenit primul mare campion sau „yokozuna” din afara Japoniei, a murit luna aceasta din cauza unei insuficiențe cardiace, au anunțat joi…

Doliu la Dinamo: Un legendar jucator a murit, dupa zeci de zile in care a stat in spital

16:55, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo! Un important jucator al legendarei echipe a muri! Vestea a fost data de echipa! Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s-a stins din viața la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost ținut in viața cu ajutorul aparatelor.

Doliu in fotbalul romanesc! A murit Tache Macri, primul roman nominalizat la Balonul de Aur

23:00, 20.03.2024 - Este zi de doliu in fotbalul romanesc! A murit Tache Macri, primul roman nominalizat la Balonul de Aur. El s-a stins din viața la frumoasa varsta de 92 de ani. Vestea trista despre trecerea in neființa a fostului jucator de fotbal a fost facuta de FC Rapid 1923, prin intermediul rețelelor de socializare.

Doliu in fotbalul romanesc - A murit primul roman nominalizat la Balonul de Aur

22:05, 20.03.2024 - Dumitru „Take” Macri, legenda Rapidului, s-a stins din viața la 92 de ani. Pe 28 aprilie, fostul fundaș central ar fi implinit 93 de ani. Dumitru Macri era ultimul supraviețuitor al echipei Rapidului din anii '50 și era stabilit la Paris, acolo de unde s-a stins din viața la 92 de ani, potrivit vișiniu.ro.„Dumitru…

Doliu in sportul romanesc! A murit fosta voleibalista Ruxandra Dumitrescu

20:05, 04.03.2024 - Fosta internationala romana si elena Ruxandra Dumitrescu a incetat din viata, duminica, la varsta de 46 de ani. Anunțul a fost facut de Federatia Romana de Volei, pe pagina sa de Facebook. „O veste groaznica in voleiul feminin romanesc! Duminica seara, la doar 46 de ani, ne-a parasit Ruxi Dumitrescu,…

Doliu uriaș in Romania! A murit criticul și istoricul literar Alex Ștefanescu, vestea trista din aceasta seara

19:45, 25.02.2024 - Criticul și istoricul literar Alex Ștefanescu a incetat din viața la varsta de 76 de ani. Vestea a fost primita cu mare tristețe de catre criticul Daniel Cristea-Enache, care a deplans moartea cunoscutului istoric literar. A murit Alex Ștefanescu, critic și istoric literar „O veste care aduce tristețe…


Ce parere ai despre aceasta stire?