Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doliu în familia încercată a ziaristei Georgiana Voineagu. Tatăl ei a murit la 4 ani după fiica dispărută prematur

Publicat:

a incetat din viata duminica, 29 iunie, pe plaja Modern din Constanta, in ciuda eforturilor facute de medici pentru a-l resuscita. El s-a stins din viata in preajma comemorarii de 4 ani de la pierderea fiicei sale, ziarista , care a plecat dintre noi la doar 38 ani, intr-o zi de 25 iunie 2016.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Doliu in lumea fotbalului. Un jucator important s-a stins din viata

17:30, 10.04.2024 - E doliu la Dinamo Un important jucator al legendarei echipe a murit Vestea a fost data de echipa Marian Costea a fost un important jucator de hochei al Dinamo. Acesta s a stins din viata la 71 de ani. Era deja internat in spital, insa a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, potrivit stiripesurse.ro.Iata…

Doliu in familia Clejanilor. A murit tatal lui Ionița, Marin Manole. Barbatul s-a stins din viața la varsta de 82 de ani

16:35, 01.04.2024 - Ionița de la Clejani trece prin momente dureroase. Tatal sau, Marin Manole, s-a stins din viața la varsta de 82 de ani. Barbatul a fost o figura cunoscuta in lumea muzicii, bucurandu-se de succes și in țara, dar și in strainatate.

Doliu in familia Brailoiu. Mama fostului senator PSD a incetat din viata!

12:15, 08.03.2024 - Fost cadru didactic iubit de elevi, Valerica Brailoiu, mama lui Tit Liviu Brailoiu, fost prefect de Constanta si senator PSD a incetat din viata.Anuntul a fost facut de nora acesteia, Otilia Brailoiu, sotia fostului primar al orasului Eforie, Ovidiu Ioan si el plecat la cele vesnice in 2017.Si tatal…

Familia femeii care a murit la spitalul Movila din Ploiești, declarații cutremuratoare! Fiica ei vrea ca medicii sa fie pedepsiți: ”Nu pot sa deschid sicriul”

10:05, 07.03.2024 - Apar din ce in ce mai multe detalii șocante despre tragedia de la spitalul Movila din Ploiești. Familia femeii moarte vrea sa știe de ce ea nu a putut fi salvata, in timp ce alți pacienți au fost. Fiica femeii a vorbit cu medicii, iar declarațiile ei sunt ingrozitoare. Iata ce i s-a spus!

Doliu in lumea literara romaneasca. S-a stins din viata criticul si istoricul literar Alex Ștefanescu

15:45, 25.02.2024 - Criticul si istoricul literar Alex Stefanescu a murit la varsta de 76 de ani. Anuntul a fost facut de scriitorul Daniel Cristea Enache, potrivit stiripesurse.ro."O veste care indoliaza cultura romana: a murit marele critic si istoric literar Alex Stefanescu. Dumnezeu sa l odihneasca", scrie Daniel Cristea…

Doliu in familia lui Gino Iorgulescu! Mama președintelui LPF a decedat 

17:05, 05.02.2024 - Problemele par sa nu se mai termine pentru familia Iorgulescu. Președintele LPF trece prin momente cumplite dupa ce și-a pierdut mama. Cea care i-a dat viața lui Gino Iorgulescu s-a stins din viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?