Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doi motociclişti au murit într-o cursă, în Insula Man. Peste 200 decese în istoria acestei întreceri

Publicat:

Pilotul australian (27 ani) a murit intr-un accident in primul tur al cursei 1 Sidecar, in timp ce (50 ani) a murit in timpul antrenamentelor. , pasagerul lui Beare, a fost ranit in accident, el fiind transportat cu elicopterul la spital, starea sa fiind descrisa drept stabila, avand doar glezna fracturata.

Cursa din este considerata una dintre cele mai periculoase din lume, cu peste 200 de decese consemnate in istoria sa, ale carei inceputuri dateaza din 1907. Anul trecut, motociclistul francez a murit in timpul calificarilor,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Accident grav in Suceava: Doi tineri au murit dupa ce au intrat cu motoscuterul intr-un podet

09:40, 27.04.2024 - Doi tineri au murit, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce apartine de orasul Dolhasca, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava.

Presupusul amant care a fost urmarit de tanarul de 23 de ani, mort in accident, dezvaluire neașteptata! Ce relație ar fi avut, de fapt, cu fata: “A murit din prostia lui”

17:20, 16.04.2024 - Madalin Paul Paduran a murit dupa ce l-a urmarit pe presusupul amant la iubitei sale și a pierdut controlul volanului. Baiatul implicat a facut mai multe marturisiri neașteptate și a anunțat care este relația dintre el și Narcisa, tanara pe care apropiații decedatului o considera vinovata.

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in județul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

12:20, 07.04.2024 - Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminica, in localitatea Dragoești, județul Valcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minora se lupta pentru supraviețuire, la spital.

Tragedie la Huși: un tanar de 29 de ani, șofer de camion, a murit intr-un accident infiorator pe o autostrada din Germania!

00:36, 16.03.2024 - DUREROS… Un tanar de 29 de ani din municipiul Huși, șofer pe camion in Germania, și-a pierdut viața intr-un cumplit accident rutier. Francisc Cioloca nu a avut nicio șansa sa scape cu viața, dupa ce vehiculul de mare tonaj pe care il conducea pe autostrada A7, in direcția Wurzburg, a intrat in coliziune…

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

A murit Vasile Diba, primul campion olimpic la kaiac din istoria Romaniei

14:40, 20.02.2024 - Vasile Diba, primul campion olimpic din istoria kaiacului romanesc, a incetat din viața astazi, la varsta de 70 de ani. Diba era internat la Spitalul Colentina din București și in ultimele zile au fost facute mai multe apeluri pentru donarea de sange.

Tragedie in lumea muzicii: Un celebru violonist din Maramureș a murit intr-un accident de ATV, la doar doua zile dupa ce a sarbatorit implinirea varstei de 32 de ani

21:50, 17.02.2024 - Celebrul violonist din Maramureș, Gabi Stangau, a murit intr-un accident de ATV, la doar doua zile dupa ce a sarbatorit implinirea varstei de 32 de ani. Evenimentul tragic s-a petrecut astazi in localitatea Dumbravița, la scurt timp dupa ce artistul susți

Accident grav produs pe o strada din Targu Mureș. Un barbat de 32 de ani a murit

15:10, 14.02.2024 - Șoferul unei autoutilitare a intrat miercuri pe contrasens, pe o strada din Targu Mureș, și a lovit o alta autoutilitara al carei șofer a incercat sa evite impactul și a ajuns in șanțul de pe marginea parții carosabile. Primul șofer a murit, iar celalalt


Ce parere ai despre aceasta stire?