Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dodon a plecat iarăși în Federația Rusă

Publicat:

Saptamâna trecuta a venit de la Moscova, iar azi se afla deja la . este însoțit și de deputatul PSRM Zinaida Greceanîi. Informația a fost confimata pentru Realitatea.md de catre , șefa serviciului de presa al Partidului Socialiștilor.

, este vorba de o vizita de o zi, în care liderii PSRM vor avea mai multe întrevederi oficiale, refuzând sa ne spuna cu cine.

&" va oferi detalii când va reveni&", a mai spus aceasta.



Amintim ca

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Romania va elibera vize Schenghen pentru ruși, de la 31 martie

14:15, 28.03.2024 - Romania va incepe sa elibereze vize Schengen cetațenilor ruși de pe 31 martie, iar cererile pot fi depuse la toate consulatele țarii noastre din Rusia. Despre asta scrie agenția rusa de presa TASS, care a cerut un punct de vedere la ambasada din Moscova, iar reprezentanții acesteia au spus ca au primit…

Franța și Germania avertizeaza asupra unei amenințari acute din partea teroriștilor islamiști

16:50, 25.03.2024 - O unitate a gruparii Statul Islamic, care a revendicat atentatul terorist de la Crocus City Hall din Moscova, a efectuat mai multe tentative de atac pe teritoriul Franței, a declarat președintele francez Emmanuel Macron, citat de Le Parisien. Președintele francez a comentat decizia guvernului de a ridica…

Act terorist. MAE ingrijorat pentru cetațenii moldoveni aflați la Moscova: „Fiți vigilenți, urmați instrucțiunile pentru a va asigura siguranța personala”

10:10, 23.03.2024 - Ministerul Afacerilor Externe exprima ingrijorarea pentru siguranța cetațenilor moldoveni din Federația Rusa ca urmare a atacului armat din sala de concerte Crocus City Hall. Ambasada este in contact cu autoritațile locale pentru a stabili daca printre victime sunt și cetațeni moldoveni.

Prima ședința de judecata cu Usatii. Moroșan: Ne-a calomniat. Este o chestiune de onoare și o voi apara pana la capat

14:11, 21.03.2024 - Maxim Moroșan, consilier al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) in Consiliul Municipal Balți, a anunțat ca astazi a avut loc prima ședința cu Renato Usatii, fost consilier municipal la Balți, in dosarul cu privire la calomnie.

Romania comemoreaza 47 de ani de la cutremurul din 1977. Peste 1.500 de morti!

09:10, 04.03.2024 - Luni se implinesc 47 de ani de la cutremurul din 1977, in care au murit peste 1.500 de oameni, dintre care peste 1.400 numai in Capitala, iar alti aproximativ 11.300 au fost raniti. Cutremurul din 1977 s-a simțit in aproape toata Europa de Sud-Est, dar și la Moscova și Sankt Petersburg. Cele mai mari…

Igor Dodon, la Moscova. Fostul președinte al Rep. Moldova avut o intalnire cu Patriarhul Chiril, un susținator al razboiului Rusiei contra Ucrainei

14:35, 22.02.2024 - Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon, s-a intalnit cu Patriarhul Chiril, la insistența socialistului, se arata intr-un anunț al bisericii ruse.

Igor Dodon este in vizita la Moscova: A avut o intrevedere cu Patriarhul Kirill. Despre ce au discutat

14:05, 21.02.2024 - Ex-președintele Republicii Moldova, Igor Dodon s-a intalnit cu Patriarhul Moscovei și al Intregii Rusii, Kirill, in cadrul vizitei pe care o intreprinde la Moscova, informeaza serviciul de presa al Patriarhiei ruse.


Ce parere ai despre aceasta stire?