Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Doctorul nu a vrut să o «tuneze» pe Bianca Drăguşanu: «Mi-a zis că sunt perfectă aşa»

Publicat:

este perfecta, sau cel putin asa sustine ca a afirmat medicul estetician la care a apelat asistenta lui .

Iubita fotbalistului a dorit o schimbare si a apelat la chirurgul estetician. Cand a ajuns in cabinet doctorul nu a avut ce imperfectiuni sa corecteze.

"Vreau o schimbare, vreau sa fac ceva pentru mine, pentru corpul meu. Cred ca am o mica criza de personalitate. Doctorul mi-a spus ca nu are ce sa-mi faca. Mi-a zis ca sunt perfecta. I-am dat ideea ca poate sa-mi fac o interventie la buze, dar…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret”

09:05, 15.04.2024 - Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” Continue reading Iulia Albu a recunoscut ca a apelat la ajutorul medicului estetician: „Sigur ca am un secret” at Tabu.

Cum scapa Bianca Dragușanu de celulita. La ce procedura a apelat blondina de aceasta data

22:25, 12.04.2024 - Bianca Dragușanu a inceput sa se pregateasca pentru vara, așa ca, de curand, a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Daca, de obicei, iși facea intervenții la nivelul feței, de aceasta data, a vrut sa scape de celulita.

Ana Maria Mocanu, din nou in cabinetul medicului estetician. La ce procedura a apelat: „Este o necesitate” / FOTO

12:21, 05.04.2024 - Ana Maria Mocanu a ajuns, din nou, in cabinetul medicului estetician. Fosta asistenta TV spune ca a fost mai degraba nevoita sa apeleze la o intervenție decat pentru ca și-a dorit, așa ca, s-a lasat pe mainile specialistului. In plus, iși dorește sa iși faca și o alta procedura peste cateva luni.


Ce parere ai despre aceasta stire?