Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dispariţia misterioasă a unui hunedorean, reclamată abia după trei luni de fiica acestuia

Publicat:

Disparitia unui barbat din judetul Huendoara a fost reclamata dupa trei luni. Din luna octombrie a anului trecut, o tanara nu a mai putut lua legatura cu tatal ei, , un localnic din Orastioara de Sus.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oana Roman, in razboi cu primarul din Tunari. Ce o nemultumeste pe vedeta, a facut public raspunsul acestuia: „Mi-a trimis instiintarea de plata”

18:00, 12.05.2024 - Oana Roman este una dintre cele mai urmarite vedete din Romania pe rețelele de socializare. Fiica lui Petre Roman nu ezita niciodata sa-și expuna parerile pe internet, iar recent a intrat intr-un razboi cu primarul din Tunari. Ce o nemultumeste pe vedeta? A explicat totul pe pagina ei de Instagram.…

Aventura nefericita a unei tinere din Seini: Dispariția misterioasa a bicicletei

14:05, 03.05.2024 - Aventura nefericita a unei tinere din Seini: Dispariția misterioasa a bicicletei La data  de 02 mai a.c., Poliția orașului Seini a fost sesizata cu privire la furtul unei biciclete.  Primele verificari efectuate au relevat faptul ca o tanara și-ar fi lasat bicicleta neasigurata cu sistem antifurt, la…

Tragedie in Saptamana Mare. Barbat gasit mort intr-o fantana. Fiica sa anunțase dispariția lui

16:00, 29.04.2024 - Pompierii au fost chemați sa intervina in satul Malul Alb din comuna Draganești, județul Galați, pentru a scoate un barbat dintr-o fantana. Echipajul medical nu a mai putut face altceva decat sa constate decesul.

Dispariția misterioasa a fiicei de 16 ani a unor magnați americani ai tehnologiei. Cand a fost vazuta ultima data VIDEO

16:15, 26.04.2024 - Mint Butterfield, fiica unor cunoscuți antreprenori din lumea tehnologiei, a disparut in weekend. Tanara de 16 ani a fost zarita pentru ultima data duminica seara, in Bolinas, California, la nord de San Francisco.

Un hunedorean suparat foc pe reprezentanții legii. A ințepat, cu cuțitul, roțile mașinii de poliție VIDEO

23:35, 16.04.2024 - Sindicalistii Europol afirma, marti seara, ca parlamentarii care au modificat legislatia, dezincriminand portul de arme albe in spatiile publice, pot fi considerati autorii morali au unor fapte de violenta stradala. Sindicalistii publica imagini cu un barbat care taie anvelopa unei autospeciale de Politie. Un…

Europol investigheaza dispariția misterioasa a unor dosare personale ale conducerii

00:05, 28.03.2024 - Vara trecuta, la Haga, din sediul Europol – principala autoritate de aplicare a legii a Uniunii Europene - au fost sustrase date confidențiale care conțin informații personale despre conducerea acestei agenții a UE. Despre acest lucru, dupa cum scrie "Adevarul European", a aflat publicația Politico.…

Badanta romanca in Italia, acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Ce acuzații ii aduce fiica varstnicei: „Nu este posibil...”

11:30, 14.03.2024 - Un caz șocant s-a petrecut in Torino, Italia! O badanda romanca in Italia este acuzata de dispariția și moartea unei batrane. Iata ce acuzații ii aduce fiica varstnicei in varsta de 78 de ani!

Dispariția misterioasa și nedeslușita a celei mai scumpe mașini din lume VIDEO

18:45, 10.03.2024 - Licitația unui Bugatti 57SC Atlantic Recreation organizata de RM Sotheby's in Dubai a starnit un interes imens datorita legaturilor sale cu un alt autoturism. Acest model special este dedicat originalului 57 SC Atlantic, una dintre cele mai rare și mai emblematice mașini produse vreodata.


Ce parere ai despre aceasta stire?