Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Discordie în PSRM, după ce Bolea a anunțat că sprijină un alt candidat în Găgăuzia: „Vom lua decizii în raport cu deputatul, conform statutului”

Publicat:

Conducerea Partidului Socialiștilor ii solicita lui „sa respecte hotararea colegilor”. Solicitarea vine dupa ce deputatul socialist a anunțat ca va susține candidatura lui la funcția de bașcan al Gagauziei, mai mult ca atat, va conduce stafful electoral al candidatului.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

In parlament a fost creat grupul parlamentar ”Victoria - Победа”. Grosu: ”Ce e cu nenorocirea asta”

11:10, 16.05.2024 - Deputatul neafiliat Vasile Bolea a anunțat crearea in Parlament a grupului ”Victoria - Победа” care va fi format din 9 deputați fara de partid. ”Vreau sa anunț public ca a fost creat grupul parlamentar Victoria - Победа. Președinte frupului va fi deputatul Vasile Bolea, vice-președinte - Reghina Apostolova…

Republica Moldova blocheaza cadoul rusesc pentru Gagauzia

21:10, 12.04.2024 - Banca Nationala a Republicii Moldova (BNM) a transmis vineri ca utilizarea cardurilor rusesti Mir prin intermediul infrastructurii de plati de pe teritoriul Republicii Moldova este fizic imposibila, relateaza NewsMaker. Precizarile Bancii Nationale a Republicii Moldova vin dupa ce guvernatoarea Gagauziei,…

Ciți gagauzi locuiesc in afara Republicii Moldova

06:51, 05.04.2024 - In afara teritoriului Republicii Moldova locuiesc aproximativ 120 de mii de gagauzi. Despre acest lucru a declarat fostul bașcan al Gagauziei, Irina Vlah, in cadrul emisiunii "Без галстуков cu Alexandru Stahurski" de la postul de televiziune N4, relateaza Noi.md. Potrivit ei, autoritațile din Gagauzia…

Igor Dodon, intrevedere cu Evghenia Guțul: „A fost solicitarea dumneaei. Am abordat situația din Gagauzia și presiunile autoritatilor”

20:30, 29.03.2024 - Fostul șef de stat, liderul PSRM Igor Dodon a avut o intrevedere cu bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, la solicitarea dumneaei. In cadrul ședinței s-a discutat despre „situatia din regiune si presiunea exercitata de autoritatile centrale asupra conducerii Gagauziei”, spune Igor Dodon.

Igor Dodon, intrevedere cu Evghenia Guțul: „A fost solicitarea dumneaiei. Am abordat situația din Gagauzia și presiunile autoritatilor”

20:20, 29.03.2024 - Fostul șef de stat, liderul PSRM Igor Dodon a avut o intrevedere cu bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, la solicitarea dumneaiei. In cadrul ședinței s-a discutat despre „situatia din regiune si presiunea exercitata de autoritatile centrale asupra conducerii Gagauziei”, spune Igor Dodon.

Deputat PAS despre intalnirea dintre Guțul și Putin: Criminalii se ințeleg bine unii cu alții

16:15, 07.03.2024 - Deputatul PAS, Radu Marian a comentat intalnirea dintre bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, și președintele rus, Vladimir Putin, la Soci. „Criminalii se ințeleg bine unii cu alții”, a scris Marin intr-o postare pe Facebook.

Deputat PAS despre intalnirea dintre Guțul cu Putin: Criminalii se ințeleg bine unii cu alții

16:00, 07.03.2024 - Deputatul PAS, Radu Marian a comentat intalnirea dintre bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, și președintele rus, Vladimir Putin, la Soci. „Criminalii se ințeleg bine unii cu alții”, a scris Marin intr-o postare pe Facebook.

Nici un pas inapoi. Partidul de guvernamint nu renunța la ideea restituirii TVA din bugetul local al Gagauziei

15:50, 05.03.2024 - Deputatul PAS, Radu Marian a venit cu o reacție dupa ce Curtea Constituționala a anulat modificarile la Codul Fiscal privind restituirea taxelor din bugetul local al Gagauziei. ”Am luat act de decizia Curții Constituționale cu referire la legea cu privire la returnare a TVA catre agenții economic locali…


Ce parere ai despre aceasta stire?