Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Directorul Daimler recunoaşte că Mercedes nu va câştiga supremaţia pe piaţa americană în 2013

Publicat:

Directorul general al Daimler, , admite ca Mercedes-Benz nu va castiga in acest an cursa pentru suprematie pe piata americana a masinilor de lux, transmite Bloomberg, conform Mediafax. "Nu cred ca...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

China s-a decis sa faca 'foamea'. Mișcari tectonice pe piața mondiala a cerealelor

18:25, 12.06.2024 - Apetitul Chinei pentru graul si porumbul din strainatate scade rapid, ceea ce este posibil sa creasca presiunile asupra pietelor mondiale de cereale, care s-au obisnuit cu cererea robusta venita din partea celui mai mare importator de produse agricole, transmite Bloomberg, conform AGERPRES.

Șoc pe piața valutara: Euro, cel mai scazut nivel din ultima luna, dupa rezultatele alegerilor europarlamentare

14:40, 10.06.2024 - Agravarea ingrijorarilor politice in Europa este posibil sa puna noi presiuni asupra monedei euro, dupa ce la alegerile pentru Parlamentul European liderii din Franta si Germania au suferit pierderi, sustin analistii intervievati de Bloomberg, scrie agerpres.ro .

Șoc pe piața valutara! EURO, in cadere libera dupa anuntarea rezultatelor la alegerile europarlamentare

09:15, 10.06.2024 - Agravarea ingrijorarilor politice in Europa este posibil sa puna noi presiuni asupra monedei euro, dupa ce la alegerile pentru Parlamentul European liderii din Franta si Germania au suferit pierderi, sustin analistii intervievati de Bloomberg.

O casa de discuri romaneasca face un pas uriaș pe piața americana: Achiziționeaza un gigant al industriei muzicale

10:55, 25.05.2024 - Global Records, cea mai mare casa de discuri independenta din Europa de Est, a anunțat achiziționarea completa a editorului de muzica american independent Honua Music. Inființata in 2008 de Ștefan Lucian Gitița din Constanța, Global Records s-a impus ca un jucator important pe scena muzicala internaționala,…

Razvan Oaida recunoaște supremația celor de la FCSB: „Au meritat acest titlu”

18:41, 28.04.2024 - Așa cum a facut-o și Dan Șucu, mijlocașul Razvan Oadia (26 de ani) i-a felicitat pe rivalii de la FCSB pentru titlul caștigat cu 3 etape inainte de finalul campionatului. Razvan Oaida a susținut conferința de presa premergatoare partidei cu CSU Craiova, care se va juca luni, 29 aprilie, de la 20:30.…

Carnea artificiala caștiga teren. Carnații creați in laborator vor ieși pe piața intr-o țara din Europa

22:20, 18.04.2024 - Constituiti din 28% grasime de porc, imbogațita cu mazare texturata, naut, soia și proteine de grau, noii carnati produsi de Meatable ar putea potoli foamea si ar salva animalele de la sacrificare, informeaza The Guardian.

China da umilințe pe linie! Dupa ce planurile Tesla au fost dejucate, Volkswagen recunoaște ca nu poate concura pe piața electricelor

02:05, 07.04.2024 - Volkswagen vrea sa evite stabilirea unor obiective ”utopice” pentru cota sa de piata in China, a declarat vineri CEO-ul sau pentru ziarul german FAZ, adaugand ca orice peste 10% este ”foarte respectabil”, avand in vedere concurenta intensa, transmite Reuters.

Partenerii Kievului avertizeaza ca Rusia ar putea caștiga cursa muniției

17:26, 04.04.2024 - Țari care sprijina Ucraina avertizeaza ca Kievul și partenerii sai risca sa piarda cursa de a aproviziona Ucraina cu muniția necesara pentru a respinge atacurile rusești, relateaza Bloomberg.


Ce parere ai despre aceasta stire?