Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Directorii de şcoli întreabă: Ce facem cu elevii care nu vor să se testeze?

Publicat:

a distribuit primele loturi de teste de saliva pentru elevi. au ajuns 189.000 de teste. O parte dintre scoli au dat ieri testele elevilor, dupa revenirea din minivacanta de 1 decembrie. Sunt insa multe scoli in Craiova care vor repartiza testele elevilor azi. Prima testare se va face luni dimineata. Directorii mizeaza pe buna credinta a parintilor ca le vor aplica corect. Procedura de colectare a rezultatelor difera de la o unitate scolara la alta. In plus, managerii au si intrebari, ca de exemplu, ce vor face cu elevii care nu vor sa se testeze, pentru ca legislativ…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Evaluarile nationale 2024 pentru elevii din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a incep astazi. Peste 500.000 de elevi vor sustine examene

07:30, 13.05.2024 - Sesiunea de evaluari nationale pentru elevii din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a incepe luni, 13 mai. Rezultatele obtinute la aceste evaluari nu se comunica public si nu se trec in catalog, a anunțat Ministerul Educatiei.„In perioada 13 - 29 mai este programata sesiunea de evaluari nationale la finalul…

Elevii din cliclul gimnazial iși pot testa cunoștințele de cultura generala la Euro Quiz 2024

08:45, 15.04.2024 - Concursul național organizat de Reprezentanța Comisie Europene in Romania in colaborare cu Ministerul Educației se adreseaza elevilor din clasele V-VIII și incurajeaza dezvoltarea abilitaților de lucru in echipa, perspicacitatea și spontaneitatea in randul elevilor. Mai mult decat atat, este un prilej…

Elevii polonezi, fara teme pentru acasa: „Am eliminat o povara”

22:35, 11.04.2024 - Temele obligatorii pentru acasa au fost anulate in cazul elevilor din clasele I-III, iar in cazul claselor IV-VIII , sunt facultative, transmit Euronews și site-ul Prawo. Reforma a intrat in vigoare in sistemul de invațamant polonez de la 1 aprilie.Ideea a aparut in timpul campaniei electorale pentru…

Alerta de plosnite in Bucuresti! Elevii, trimisi acasa. Unde „nu se face” scoala pe durata dezinsectiei

11:10, 22.03.2024 - Ministerul Educatiei trage un semnal de alarma! Plosnitele au invadat unitatile de invatamant din sectorul 5 din Bucuresti. Asadar, in aceasta zona a Capitalei, elevii nu vor merge la scoala luni, 25 martie. Toate scolile si gradinitele din Sectorul 5 vor fi inchise luni pentru dezinsectie, astfel ca…

Dezastru la simularea BAC 2024! Elevii romani, depașiți cu mult de cei minoritari

18:15, 15.03.2024 - Ministerul Educatiei a centralizat rezultatele la simularea probelor scrise din cadrul examenului national de Bacalaureat 2024, sustinuta in perioada 4 – 7 martie 2024. A fost dezastru la simularea Bacalaureatului, care a avut loc in perioada 4 – 7 martie 2024, susținuta de elevii din clasa a VII-a…

AN ȘCOLAR Fiecare școala decide procedura de repartizare a copiilor in grupe de creșa și gradinița și a elevilor in clase

20:40, 14.03.2024 - Procedura stabilita de Ministerul Educației prin care elevii de școala și liceu dar și copii de creșa și gradinița vor fi imparțiți in clase/ grupe de inceput de nivel a fost publicata in Monitorul Oficial, marți, 12 martie. The post AN ȘCOLAR Fiecare școala decide procedura de repartizare a copiilor…

Simulare Bacalaureat 2024: Subiectele și baremele la proba la alegere. Cum se corecteaza lucrarile elevilor de clasa a XII-a

15:20, 06.03.2024 - Simulare Bacalaureat 2024: Subiectele și baremele la proba la alegere. Cum se corecteaza lucrarile elevilor de clasa a XII-a Simulare Bacalaureat 2024: Ministerul Educației a publicat subiectele și baremele la proba la alegere in cadrul sesiunii de simulare a examenului de Bacalaureat. Elevii au avut…

Scandalul de la Liceul Goethe, studiu de caz. Meditațiile, școala de acasa fara de care elevii n-au mari șanse la examenele naționale

06:05, 23.02.2024 - Elevii romani fac meditații „la greu” pentru a trece Evaluarea Naționala, Bacalaureatul, iar apoi pentru a intra la facultate. Este deja un sport național cunoscut și acceptat. Insa ce se ascunde, de fapt, in spatele acestei practici?


Ce parere ai despre aceasta stire?