Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diplomat rus: Ne doare în cot de toate sancțiunile occidentale. Ne-au mai fost impuse și au avut efecte pozitive

Publicat:

Rusiei nu ii pasa de riscurile unor sanctiuni occidentale in cazul invadarii Ucrainei, a afirmat ambasadorul rus in Suedia, . „Ne doare in cot de toate sanctiunile lor”, spune diplomatul, dand insa asigurari ca Moscova incearca sa evite un razboi, pentru ca este „ultimul lucru pe care il vor oamenii in Rusia”.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

China denunța sancțiunile SUA impotriva companiilor chineze ce ajuta Rusia

17:40, 02.05.2024 - China a afirmat ca va lua “masurile necesare” dupa anuntarea de catre Washington a unor noi sanctiuni menite sa paralizeze capacitatile militare si industriale ale Rusiei prin pedepsirea companiilor chineze care ajuta Moscova sa faca rost de arme pentru razboiul sau impotriva Ucrainei, informeaza joi…

Contribuția Chinei la razboiul Rusiei impotriva Ucrainei

15:16, 14.04.2024 - China a crescut vanzarile catre Rusia de mașini-unelte, microelectronice și alte tehnologii pe care Moscova le folosește, la randul sau, pentru a produce rachete, tancuri, avioane și alte arme pentru a fi folosite in razboiul sau impotriva Ucrainei , potrivit serviciilor secrete americane.

Razboi in Ucraina, ziua 780. Pilotii de vanatoare ucraineni, pregatiti in Franta. China ajuta Rusia sa realizeze ''cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica'' (oficial american)

06:55, 13.04.2024 - China ajuta Rusia sa realizeze "cea mai importanta expansiune militara din epoca sovietica si intr-un ritm mai crescut decat credeam ca este posibil" la inceputul razboiului din Ucraina, a avertizat vineri un inalt oficial american, relateaza AFP.Statele Unite incurajeaza Beijingul sa joace in schimb…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Cum face Kremlinul legatura intre Ucraina și jihadiștii teroriști. Peskov: Zelenski, 'un evreu un pic special'

14:05, 27.03.2024 - Kremlinul a declarat marti ca presedintele ucrainean Volodimir Zelenski este un evreu „un pic special”, ca raspuns la o intrebare despre probabilitatea de a face legatura intre el si Ucraina si jihadistii din gruparea jihadista Stat Islamic care au revendicat responsabilitatea pentru atacul de la sala…

Suedia și Finlanda cer UE sa inaspreasca sancțiunile anti-Rusia, specific impotriva „responsabililor de moartea lui Navalnii”

14:15, 26.03.2024 - Finlanda și Suedia cer ca Uniunea Europeana sa-și inaspreasca sancțiunile impuse contra Rusiei ca urmare a uciderii in lagar a opozantului Aleksei Navalnii. Ministrul de externe al Suediei, Tobias Billstrom, a declarat, marți, ca „sancțiunile ar trebui extinse”.

Ucraina avanseaza posibilitatea sa invite Rusia la un summit de pace organizat in Elveția

17:25, 25.02.2024 - Ucraina si partenerii sai straini ar putea invita Rusia la un viitor summit de pace pentru a discuta o incheiere a invaziei ruse in conditiile Kievului, a declarat duminica Andrii Yermak, seful administratiei prezidentiale de la Kiev, relateaza Reuters.Elvetia va gazdui un summit unde se va discuta…


Ce parere ai despre aceasta stire?