Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Din nou momente emoționante! Vezi pentru cine a plâns Marius Moga și pe cine a ales, la Vocea României!

Publicat:

a luat-o pe urmele lui . Dupa ce a ras de colegul sau in momentul in care a plans la "", "" a izbucnit in lacrimi, marți seara, in platoul emisiunii de la , atunci cand a trebuit sa aleaga intre doua dintre cele mai bune eleve ale sale: cu .

Cele doua tinere au interpretat senzațional melodia "Hello", a cantareței Beyonce, și au fost aplaudate și laudate de cei patru antrenori de la .

Cel mai emoționat moment a fost cel in care Moga a…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO: Festivitatea de premiere a Liceului Tehnologic din Aiud. Momente emoționante alaturi de elevi și profesori la finalul ciclului liceal

15:10, 07.06.2024 - FOTO: Festivitatea de premiere a Liceului Tehnologic din Aiud. Momente emoționante alaturi de elevi și profesori la finalul ciclului liceal FOTO: Festivitatea de premiere a Liceului Tehnologic din Aiud. Momente emoționante alaturi de elevi și profesori la finalul ciclului liceal Ieri, 6 iunie, la Liceul…

VIDEO Momente emoționante la desparțirea dintre Jurgen Klopp și Liverpool

23:21, 19.05.2024 - Jurgen Klopp și-a luat la revedere de fanii lui Liverpool cu o victorie in fața celor de la Wolverhampton, scor 2-0. Pe langa discursul emoționant, managerul german i-a scandat numele viitorului antrenor.

Momente emotionante la tribunal: un barbat injunghiat de fiica vitrega a cerut clementa pentru ea. Ce au decis judecatorii

07:05, 13.05.2024 - Un barbat injunghiat de fiica vitrega a cerut clementa pentru tanara de 16 ani in instanta, sustinand ca e la fel vinovat pentru incident. Baut fiind, s-a certat cu sotia sa, adolescenta a intervenit, iar el a lovit-o, a spus barbatul, adaugand ca a iertat-o si ca nu vrea sa o vada in inchisoare.

Ce parere are Elena Marin, concurenta de la Survivor Al Stars, despre Andreea Marin. Cele doua au lucrat impreuna. „Niciodata nu se ține cont de asta”

17:50, 22.04.2024 - Elena Marin, fosta concurenta de la Survivor All Stars, a dezvaluit in ce a investit banii caștigati la show-ul de la Pro Tv și a vorbit despre primul ei job in televiziune. Elena a facut parte din trupa de balet a emisiunii Surprize, surprize, iar in fiecare an intreaga echipa se reunește, iar la intalnire…

Star Matinal. Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, marturisiri emoționante: „Am avut multe momente...” / VIDEO

10:10, 11.04.2024 - In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Alex Penescu, unul dintre supraviețuitorii incendiului de la Colectiv, a facut marturisiri emoționante. Iata ce a declarat el pentru emisiune!

Imagini emoționante postate de Arina Sabalenka care surprind momente fericite din relația ei cu Konstantin Kolțov VIDEO

14:25, 20.03.2024 - In urma cu trei luni, jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka a facut public un videoclip emoționant in care sunt prezentate momente din relația ei cu fostul jucator de hochei pe gheața Konstantin Kolțov, care a murit luni, 18 martie, relateaza Daily Mail.

Mama lui Radu Ayan, noi declarații emoționante dupa ce fiul ei, disparut in Botoșani, a fost gasit. Femeia nu s-a putut opri din plans: ”Nu am cuvinte”

09:41, 19.03.2024 - Parinții lui Radu Ayan au primit cea mai buna veste a vieții lor, dupa ce li s-a spus ca baiețelul lor, de doar doi ani, disparut timp de 25 de ore de acasa, a fost gasit teafar. Femeia nu s-a putut opri din plans, dar in ciuda emoțiilor care au copleșit-o, a facut declarații despre ceea ce simte.


Ce parere ai despre aceasta stire?