Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DigiSport: MM Stoica, mesaj emoționant din partea unui dinamovist: ”Arogantul ăla e un tată de toată isprava!”. Reacția lui Meme

Publicat:

MM Stoica (57 de ani), managerul general al celor de la FCSB, a trecut prin momente cumplite pe plan personal. (28 de ani), unica sa fiica, a caștigat lupta cu o boala necruțatoare, despre care mezina a ales sa vorbeasca puțin cate puțin in ultima perioada.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sora lui Edi Iordanescu, mesaj emoționant dupa meciul de debut al Romaniei la Euro 2024. Cum a aparut Maria Iordanescu in tribune

14:30, 18.06.2024 - Maria Iordanescu a fost in tribuna sa iși incurajeze fratele, pe Edi Iordanescu, la cel mai important ”examen” de pana acum din cariera lui de antrenor. Iata ce mesaj a transmis in mediul online, dar și cum a aparut tanara pe teren pentru a-și susține fratele!

Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata de la Mireasa a implinit un an. Ce mesaj emoționant a transmis fosta concurenta pentru micuța: “Am emoții mari”

19:40, 12.06.2024 - Fiica lui Blaze și a Izabelei Okpata a implinit un an, iar parinții sunt in culmea bucuriei. Micuța Jessica Ilinca le-a schimbat viața celor doi de cand a venit pe lume, iar acum, de ziua sa, mamica a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare in care iși marturisește sentimentele.

FOTO: Explozie puternica la un magazin Dedeman. Cel puțin 12 raniți. Reacția companiei – UPDATE

14:00, 07.06.2024 - UPDATE: Publicam declarația oficiala din partea companiei Dedeman cu privire la explozia produsa astazi, 7 iunie, la magazinul Dedeman Botoșani: Astazi, 7 iunie 2024, in jurul orei 10:30, in incinta magazinului Dedeman Botoșani, a avut loc o explozie urmata de un incendiu. In urma acestui incident regretabil,…

Mesaj emotionant de la Balint

00:30, 07.06.2024 - Petrolul a reziliat contractul antrenorului Gyusi Balint, tehnicianul brașovean ținand sa adreseze un mesaj opiniei publice și suporterilor privind desparțirea de clubul ploieștean. «La inceputul lunii aprilie, mi-am asumat preluarea postului de antrenor la Petrolul, intr-o situație in care riscurile…

Dana Roba, mesaj emoționant de ziua iubitului ei, cu ocazia zilei de naștere. Ce i-a transmis vedeta partenerului de viața: „Ești special” / FOTO

00:20, 01.06.2024 - Dana Roba iși sarbatorește iubitul! Beni a implinit 37 de ani, iar pentru a marca ziua de naștere, vedeta a publicat cateva fotografii impreuna, de la frumosul eveniment. Declarațiile nu puteau sa lipseasca, astfel ca pe rețelele de socializare a aparut și un text emoționant.

Romanca stabilita in Germania, mesaj emoționant despre intoarcerea acasa: "Așa cum este Romania, mi-e dor de ea"

15:40, 28.05.2024 - O romanca stabilita de 20 de ani in Germania a transmis un mesaj emoționant despre intoarcerea in țara. "Așa cum este Romania, mi-e dor de ea! Acolo vreau sa traiesc. Vreau sa ma conectez iar cu Dumnezeu", spune aceasta.

Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, mesaj emoționant la 5 zile de la inmormantarea fiicei sale: "Nu pierzi un suflet drag doar o singura data"

12:40, 31.03.2024 - La cinci zile de la inmormanatrea fiicei sale, tatal Andreei Morega, studenta la Medicina omorata de iubit, a transmis un mesaj emoționant. Iata ce postare a facut publica parintele indurerat!

Bogdan de la Ploiești o sarbatorește pe mama lui. Ce mesaj emoționant i-a transmis artistul: „Mulțumesc ca mi-ai dat viața!” / FOTO

13:55, 23.03.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Bogdan de la Ploiești și asta pentru ca mama lui iși celebreaza ziua de naștere. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, artistul i-a transmis un mesaj emoționant femeii care i-a dat viața. Iata ce a postat cantarețul de manele pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?