Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dictatorul nord-coreean Kim Jong Un a plâns şi şi-a cerut scuze cetăţenilor

Publicat:

In cuvantarea tinuta cu ocazia sarbatoririi a 75 de ani de la infiintarea ce guverneaza tara, Kim a multumit celor cateva mii de militari pentru interventiile dupa furtunile devastatoare din Coreea de Nord si pentru ajutorul dat pentru combaterea epidemiei de coronavirus. In imaginile video transmise de televiziunea de stat, Kim este in lacrimi si, la un moment dat, aproape ca isi pierde vocea de emotie. El a spus ca este r (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Implicații geopolitice la intalnirea dintre Putin și Kim Jong Un: axa care vrea sa impuna o noua ordine mondiala (analiza CNN)

08:40, 19.06.2024 - Prima vizita in Coreea de Nord a liderului rus Vladimir Putin, dupa 24 de ani, ridica multe intrebari la nivel international, putine detalii oficiale fiind cu adevarat cunoscute. Se pare ca intanirea cu liderul nord-coreean Kim Jong Un se concentreaza pe asigurarea unui sprijin continuu pentru razboiul…

Kim il așteapta pe Putin cu ceremonii fastuoase la Phenian. Dictatorul rus ar urma sa ajunga in Coreea de Nord marți

14:20, 17.06.2024 - Dictatorul nord-coreean, Kim Jong Un, s-ar pregati de o primire fastuoasa la Phenian pentru Vladimir Putin. Despre vizita acestuia in Coreea de Nord se fac multe speculatii, desi inca nu a fost anuntata oficial, comenteaza, luni, agentia sud-coreeana de presa Yonhap, citata de Agerpres.

Kim Jong Un ar fi fost dispus sa renunțe la armele nucleare: „Am o fiica si nu vreau ca generatia ei sa traiasca cu ele”

15:11, 21.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a fost „foarte onest” si sincer cand s-a oferit, in discutiile anterioare, sa renunte la arma nucleara in schimbul garantiilor de supravietuire pentru regimul sau, a afirmat fostul presedinte sud-coreean Moon Jae-in in memoriile sale, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Ordinul dat de liderul nord-coreean Kim Jong Un care pune in alerta toata planeta

16:55, 18.05.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a ordonat vineri accelerarea productiei pentru a intari mai rapid forta nucleara a tarii, in aceeasi zi in care a supravegheat un test de rachete tactice balistice cu un nou sistem de ghidare, a declarat sambata presa de stat KCNA.

Kim Ki Nam, arhitectul cultului personalitatii din jurul dinastiei Kim, a murit. Liderul nord-coreean este in doliu

14:01, 08.05.2024 - Fostul sef al propagandei nord-coreene, Kim Ki Nam, considerat creierul cultului personalitatii din jurul dinastiei conducatoare Kim, a murit marti la varsta de 94 de ani, a anuntat miercuri agentia oficiala de presa KCNA, relateaza AFP, citata de News.ro.Liderul nord-coreean Kim Jong Un s-a recules…

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple

09:10, 26.04.2024 - Liderul nord-coreean Kim Jong Un a supervizat testarea unui lansator de rachete multiple, a anuntat agentia de stat vineri, la cateva zile dupa o prima simulare de "declansare nucleara", informeaza AFP, relateaza Agerpres.

Luca Mihai a ieșit din spital și are un mesaj pentru Homawoo: „Ma așteptam sa-mi dea mie un mesaj, sa-și ceara scuze” » Cand ar putea reveni pe teren + cine l-a vizitat in spital: „Au ras, au plans impreuna”

14:35, 21.04.2024 - Dupa o saptamana in care a fost internat la spitalul Elias, Luca Mihai (20 de ani), mijlocașul celor de la Poli Iași, accidentat grav de dinamovistul Josue Homawoo in prima jumatate de ora a partidei din 14 aprilie, a ajuns ieri seara acasa. Starea lui e tot mai buna de la zi la zi, dar are inca probleme…

„Vom da inamicului o lovitura mortala”. Coreea de Nord anunța ca e momentul sa fie „mai pregatita ca oricand” de razboi

09:26, 11.04.2024 - Dictatorul nord-coreean, Kim Jong Un, a vorbit din nou de razboi, spunand ca țara sa ar trebui sa fie „pregatita mai mult ca oricand” de un conflict militar, „avand in vedere situația geopolitica instabila”, conform agenției de presa de stat de la Phenian, citata de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?