Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Diana Şoşoacă acuză USR că împinge România în război

Publicat:

, presedintele partidului S.O.S. Romania, acuza partidul USR, printr-un comunicat de presa, ca ”impinge Romania in razboi”, iar pe liderul USR il ironizeaza ca ”lovește in geopolitica internaționala cu ranga de la metrou.

Referitor la incidentul legat de posibilitatea ca bucați de drona sa fi ajuns pe teritoriul Romaniei, le solicit autoritaților romane sa iși pastreze calmul, echilibrul și obiectivitatea, calitați care lipsesc cu desavarșire USR-ului, partidul globalist care vrea sa impinga Romania in razboi cu Rusia pentru ca așa vrea Ucraina.

Pe…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deputat AUR Alin Coleșa – n-am votat și nu vom vota intrarea Romaniei in razboi!

14:55, 29.04.2024 - Luni și marți, 22-23 aprilie au fost 2 ședințe de Plen Reunit, ale Camerei Deputaților și Senatului, cu aceeași ordine de zi, care a cuprins 3 categorii de subiecte: Doua solicitari din partea Președintelui Romaniei. O solicitare prin care Romania va participa la o operațiune de deminare in Marea Neagra.…

„Rubini” pentru propaganda rusa

00:10, 23.04.2024 - In plin razboi de agresiune dus de Rusia in Ucraina, in plin razboi informational dus tot de Rusia implicit in Romania, un regizor, preot ortodox din Oradea, cere atentie – si o primeste – la Festivalul International de Film de la Moscova. Sustinand apoi, cu o candoare mimata, ca el face arta, nu politica…

Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni acuza Rusia ca a folosit ilegal gaze chimice in atacurile asupra lor

00:10, 08.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 775. Soldații ucraineni descriu atacuri ilegale cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii ruși incearca sa-i disloce de pe pozițiile pe care sunt, potrivit The Guardian.

Ambasada Moscovei la București a susținut ca Rusia a ucis 349 de „mercenari” romani in Ucraina. Reacția MAE: „Dezinformare”

18:40, 15.03.2024 - Peste 13.300 de „mercenari straini” au mers in Ucraina sa lupte contra Rusiei, de la inceputul razboiului, iar din Romania au plecat 784 de „mercenari”, dintre care 349 au fost uciși, a susținut Ambasada lui Putin la București. In replica, Ministerul de Externe a transmis pentru Libertatea ca sunt informații…

Razboi in Ucraina, ziua 740. Moscova acuza Germania ca pregatește un razboi cu Rusia

17:11, 04.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 740. In discursul sau de duminica seara, președintele Volodimir Zelenski a afirmat ca e nevoie de voința politica din partea Europei și a SUA pentru a asigura proviziile militare pentru Ucraina.

Germania acuza Rusia de declanșarea unui razboi informațional pe scara mare

23:06, 03.03.2024 - Duminica, ministrul german al apararii a declarat ca Rusia desfașoara "un razboi informațional" menit sa creeze diviziuni in Germania, aceasta fiind prima sa reacție dupa publicarea in Rusia a inregistrarii audio a unei intalniri la care au participat inalți oficiali militari germani. Presa rusa…

Ucraina acuza Rusia ca a executat prizonieri de razboi raniți

01:10, 19.02.2024 - Autoritațile ucrainene au declarat, duminica, ca au deschis o ancheta in legatura cu uciderea unor militari ucraineni prizonieri de razboi, șase in orașul Avdiivka și doi intr-un sat din aceeași regiune.

Cat de pregatita e Armata Romana in cazul unui razboi cu Rusia? Putem conta pe maximum 69.000 de militari combatanți.

15:46, 18.02.2024 - In cazul ipotetic in care Rusia ar ataca NATO și nu s-ar opri doar la un conflict in Ucraina, Armata Romana ar trebui sa mobilizeze cat mai mulți soldați. Cat de pregatita este Romania in cazului unui razboi comparativ cu celelalte armate europene.


Ce parere ai despre aceasta stire?