Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluiri INCREDIBILE din interiorul Comisiei SRI: „Coldea trăiește într-o REALITATE PARALELĂ”

Publicat:

, vicepreședintele Comisiei SRI, este de parere ca a avut senzatia ca fostul adjunct SRI traieste intr-o realitate paralela si spune ca a asistat la o continuare a declaratiilor .

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

(foto/video) Filmare cu camera ascunsa in „palatul de un miliard de euro al lui Putin”. Dezvaluiri „din interiorul celei mai secrete și bine pazite cladiri”

12:05, 07.05.2024 - Asociația Navalnii, care continua munca disidentului rus Alexei Navalnii, a publicat imagini in interiorul palatului opulent construit pe malul Marii Negre, la Gelendjik, filmate cu o camera ascunsa. Echipa de investigații a scris, de mai multe ori, ca palatul aparține liderului de la Moscova. Kremlinul…

(video) S-au impacat sau nu Renato Usatii și Nina Crețu? Dezvaluiri incredibile de la Emilian Crețu

10:31, 04.05.2024 - Emilian Crețu face primele dezvaluiri despre relația dintre sora sa și Renato Usatii, dupa ce tanara a anunțat ca cei doi s-au desparțit. Invitat in platou la „O seara perfecta” , actorul a raspuns la intrebarea care ii intereseaza cel mai mult pe internauți, scrie SHOK.md .

Dezvaluiri șocante despre hidra din jurul lui Coldea. Catalin Hideg: Ce sa fac, sa stau 10 ani fugit? 

08:11, 24.04.2024 - Generalul Dumbrava și-ar fi folosit influența pe care ar fi avut-o asupra unor magistrați pentru a le promite unor oameni de afaceri cu probleme ca-i ajuta sa scape ușor, in schimbul unor sume de bani."Am discutat și aspectul asta, aicea nu putem sa, mi-e greu sa...nu avem cum sa reducem ce e acolo,…

Comisarul pentru Transporturi, dezvaluiri incredibile despre cea mai controversata autostrada din Romania

19:55, 07.03.2024 - Comisarul european pentru Transporturi, Adina Valean, explica faptul ca Romania nu a inclus aproape niciodata controversata autostrada Comarnic Brașov intre proiectele finanțate din bani europeni. Valean arata ca Romania a cautat mereu alte surse de finanțare, iar rezultatul este ca dupa 20 de ani de…

Irina Vlah lanseaza campania „Vocea Poporului”: „Guvernarea traiește intr-o lume paralela, nu cunoaște deloc adevaratele griji ale oamenilor”

14:20, 28.02.2024 - Asociația obșteasca „Platforma Moldova” lanseaza campania naționala „Vocea Poporului”, ce are ca scop transmiterea informațiilor despre problemele oamenilor catre autoritațile Republicii Moldova. Despre aceasta a anunțat președinta Asociației, Irina Vlah, astazi, in cadrul unui briefing de presa.

Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de moda a facut dezvaluiri incredibile

09:06, 19.02.2024 - Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de moda a facut dezvaluiri incredibile Continue reading Ce etnie are, de fapt, Dana Budeanu. Creatoarea de moda a facut dezvaluiri incredibile at Tabu.

Gigi Becali va fi socat! Dezvaluiri incredibile ale unui apropiat. Ce nu vrea sa faca latifundiarul din Pipera

07:55, 12.02.2024 - Gigi Becali va fi socat! Dezvaluiri absolut incredibile ale unui apropiat despre latifundiarul din Pipera.S-a aflat un secret incredibil despre seful celor de la FCSB. Nimeni nu se astepta sa se afle aceste lucruri. Vezi AICI dezvaluiri absolut incredibile despre Gigi Becali...

Dezvaluiri din interiorul partidului AUR: „La 15% va comportați așa primitiv, la 50% efectiv ne impușcați in strada”

18:50, 09.02.2024 - Fostul deputat AUR, Dumitru Coarna a explicat pe larg motivele demisiei sale din formațiunea condusa de George Simion, caruia ii aduce mai multe acuzații inclusiv de ordin legal, și a subliniat ca „nu voia sa participe la construirea unor monștri politici”.


Ce parere ai despre aceasta stire?