Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dezvăluiri HALUCINANTE din cadrul Bisericii. Peste 400 de preoți pedofili au fost caterisiți

Publicat:



au facut, sâmbata, dezvaluiri halucinante. Aceștia au recunoscut ca au fost caterisiți peste 400 de preoți în timpul pontificatului lui Benedict al XVI-lea, în urma denunturilor de abuzuri sexuale asupra copiilor comise de membri ai clerului.

"În 2012 au fost aproximativ 100, iar alti 300 au fost în 2011", a declarat purtatorul de cuvânt al Vaticanului, , citat de AFP.

Rețeaua supraviețuitorilor care au cazut victime violentelor comise de preoti (SNAP) considera aceste masuri disciplinare insuficiente.

"Papa…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

STENOGRAME halucinante din procesul lui Vlad Pascu. Judecatoare Ancuța Popoviciu, val de intrebari șocante: Cat ați cheltuit la inmormantare?

09:06, 10.05.2024 - DIALOG HALUCINANT INTRE JUDECATOAREA SFIDATOARE ȘI TATAL LUI SEBITatal lui Sebi: Ne-a distrus ca familie, nu mai e familia care era. Din ziua accidentului noi nu mai suntem ce am fost, suntem oameni terminați.Judecatoarea: Are o sora?Tatal lui Sebi: Are, doar ce v-am spus ca are o sora. S-a schimbat…

Dezvaluiri șocante despre hidra din jurul lui Coldea. Catalin Hideg: Ce sa fac, sa stau 10 ani fugit? 

08:11, 24.04.2024 - Generalul Dumbrava și-ar fi folosit influența pe care ar fi avut-o asupra unor magistrați pentru a le promite unor oameni de afaceri cu probleme ca-i ajuta sa scape ușor, in schimbul unor sume de bani."Am discutat și aspectul asta, aicea nu putem sa, mi-e greu sa...nu avem cum sa reducem ce e acolo,…

Dezvaluiri halucinante despre relația Andreei cu Mirel Dragomir. Cum se comporta criminalul din Timișoara cu ea, cand formau un cuplu: ”A simțit ca pierde...”

17:55, 30.03.2024 - Mirel Dragomir și Andreea au avut o relație timp de cateva luni, iar apropiații lor știau acest lucru. Un coleg al criminalului din Timișoara a facut dezvaluiri halucinante despre relația pe care o aveau Mirel Dragomir și Andreea, inainte ca el sa iși omoare cu sange rece iubita. Iata cum se comporta…

Știrile Antena Stars. Adi Istrate a recunoscut ca și-a inșelat iubita cu Erika Isac! Artistul, dezvaluiri incendiare: ”Eram intr-o relație, a fost greu” / VIDEO

16:10, 13.03.2024 - Detaliile controversate despre desparțirea dintre Adi Istrate și fosta lui iubita au starnit in mulțime de discuții in showbiz-ul din Romania și au readus in fața fanilor declarații din trecut, la care nimeni nu se aștepta. Adi Istrate a recunoscut ca a inșelat-o pe Ariana cu Erika Isac!


Ce parere ai despre aceasta stire?