Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DETALII PICANTE despre CEI MAI CUNOSCUȚI SEDUCĂTORI AVENTURIERI ai lumii – Galerie foto

Publicat:

Nu toți barbații sunt facuți pentru a caștiga notorietatea pe campul de lupta sau in politica. Mulți au ramas in istorie cu victoriile de pe campul de lupta al amorului. Mulți ii admira pe barbații cunoscuți azi ca ”cei mai mari amanți ai lumii.”

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Balanța de pe campul de lupta din Ucraina, inclinata in favoarea Rusiei. Este puțin probabil ca razboiul „sa se incheie curand", susține spionajul american

07:51, 03.05.2024 - China a contribuit la schimbarea dinamicii de pe campul de lupta din Ucraina in favoarea Rusiei, punandu-i la dispoziție componente și alte materiale necesare pentru a-și susține industria de aparare.

Ciuca: Trebuie sa fim atenți, sa ne aparam democrația și pe „campul de lupta” digital

12:55, 16.04.2024 - Pericolul atacurilor cibernetice, al dezinformarii, al propagandei și știrilor false este real și acut - astazi mai mult ca niciodata, afirma liderul PNL, Nicolae Ciuca. „Trebuie sa fim atenți, sa ne aparam democrația și pe digital”, ada

Jens Stoltenberg e suparat ca țarile NATO nu furnizeaza suficiente muniții Ucrainei: „Acest lucru are consecinte pe campul de lupta”

15:50, 14.03.2024 - Tarile membre ale NATO nu furnizeaza "suficiente munitii" pentru Ucraina, iar acest lucru are "consecinte in fiecare zi pe campul de lupta", a avertizat joi secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, citat de France Presse, scrie Agerpres.

Putin considera ca o prezenta a NATO in Ucraina nu va schimba nimic pe campul de lupta

18:10, 13.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin da asigurari miercuri ca prezenta unor militari NATO in Ucraina, o ipoteza lansata de catre presedintele francez Emmanuel Macron, care declara recent ca nu exclude nimic in acest sens, nu va schimba nimic ”pe campul de lupta”, si evoca o ”ranchiuna” a sefului statului…

Generalul Sirskii, despre situația de pe campul de lupta din Ucraina: este „dificila” in Est

17:25, 13.03.2024 - Comandantul-sef al armatei ucrainene, generalul Oleksandr Sirskii, a recunoscut miercuri ca situatia pe frontul din estul Ucrainei ramane „dificila”, unde trupele ruse sunt in ofensiva, spre deosebire de alte zone, unde activitatea acestora „s-a diminuat puternic”.

Babs, detalii picante despre desparțirea de Dorian Popa: „Este doar dezamagirea care in timp…”

15:45, 05.03.2024 - Dorian Popa și iubita sa, Claudia Iosif, alias Babs, cum este cunoscuta de o țara intreaga, au ales sa puna punct idilei lor amoroase, in urma cu cateva luni, dupa 11 ani de iubire, noteaza click.ro. Recent, fosta partenera a artistului a raspuns, in mediul online, la cateva intrebari, pe care prietenii…

SUA nu vor trimite trupe pe campul de lupta din Ucraina: „Biden a fost clar asupra acestui fapt”

20:50, 27.02.2024 - Statele Unite nu vor trimite trupe combatante in Ucraina, a precizat marti Casa Alba, dupa ce in ziua precedenta presedintele francez, Emmanuel Macron, a sugerat o posibila desfasurare de trupe terestre straine in sprijinul armatei ucrainene in razboiul cu Rusia, transmite Agerpres.

Emmanuel Macron spune ca in viitor nu poate fi exclusa trimiterea de trupe occidentale pe campul de lupta din Ucraina

01:05, 27.02.2024 - Presedintele Emmanuel Macron a declarat luni ca trimiterea de trupe occidentale pe teren in Ucraina nu ar trebui „exclusa” in viitor, considerand totusi ca, in aceasta etapa, „nu exista un consens” pentru aceasta ipoteza, transmite AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?