Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Detalii neștiute din copilăria Andreei Tonciu. „Asta nu am spus-o nimănui. Am împins-o pe prietena mea, care a căzut de la etajul 1”

Publicat:
Detalii neștiute din copilăria Andreei Tonciu. „Asta nu am spus-o nimănui. Am împins-o pe prietena mea, care a căzut de la etajul 1”

, in varsta de 38 de ani, nu s-a sfiit niciodata sa dea detalii din viața personala de-alungul timpului. De data asta, vedeta a impartașit in cadrul emisiunii o intamplare despre care nu a mai vorbit pana acum. a povestit cum era sa ii distruga viața unei bune prietene. Totul se intampla in copilaria brunetei.„Asta nu am spus-o nimanui. M-am jucat cu vecinele mele, eu am copilarit intr-o casa naționalizata la Piața Unirii, iar in acea curte stateau foarte multe familii și eram mulți copii acolo. Pe vremuri, erau telenovelele alea pe Acasa TV și fiecare…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detalii neștiute din familia lui Mihai Morar. „Fetele mele au o alta relație cu banii. Ma mai imprumuta și pe mine”

12:10, 22.04.2024 - Mihai Morar este tatal a trei fete, Mara și Cezara, in varsta de aproape 16 ani și Roua, in varsta de 4 ani. Prezentatorul TV a scos la iveala amanunte neștiute din familia lui. In cadrul unui interviu, Mihai Morar a vorbit despre perioada de adolescența a fiicelor lui gemene -Mara și Cezara – care…

Tragedie in Satu Mare. Un barbat a murit dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat

10:55, 15.04.2024 - Un barbat a murit, duminica noapte, dupa ce a cazut de la etajul 3 al spitalului in care era internat. Acesta s-ar fi dezechilibrat, iar impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața, din cauza ranilor foarte grave pe care le-a suferit.

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Ea este Sara, adolescenta de 15 ani care a cazut de la etajul opt la o petrecere, in Brașov / Foto

13:25, 08.04.2024 - Ea este Sara, adolescenta de 15 ani care a cazut de la etajul opt la o petrecere, in BrașovSara este tanara, in varsta de 15 ani, din Brașov, care a murit sambata noapte dupa ce a cazut de la etajul opt al blocului in care se afla la o petrecere.

Socrul viceprimarului din Husi a murit inecat in piscina ginerului (video)

16:50, 18.02.2024 - Tragedie in familia viceprimarului din Husi. Socrul sau, in varsta de 75 de ani, a murit dupa ce a cazut in piscina din curtea locuintei si s-a inecat, potrivit Antena 3. Socrii lui Ioan Valeriu Ciupilan, viceprimarul municipiului Husi, se mutasera in perioada sezonului rece acasa la viceprimar.…


Ce parere ai despre aceasta stire?