Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Despărțire în familia MPFM! După ce au concurat împreună la "Chefi la cuțite", Mihaela și Constantin și-au spus "adio"

Publicat:

Veste trista pentru susținatorii cuplului Constantin-Mihaela de la "Mireasa pentru fiul meu", din sezonul cinci. Deși niciunul dintre cei doi nu a confirmat, oamenii spun ca s-au deparțit, iar cel mai recent mesaj postat de fostul concurent i-a pus pe ganduri pe internauți.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum și-a descoperit Vlad Niculici de la Chefi la cuțite pasiunea pentru gatit. Imaginile cu care iși pune pe jar fanele pe Instagram

22:36, 18.04.2024 - Vlad Niculici s-a facut remarcat inca de la preselecțiile de la Chefi la cuțite și a reușit sa ajunga in echipa galbena. Concurentul are 34 de ani, vine din Targu Mureș și și-a descoperit pasiunea pentru gatit dintr-o pura intamplare, alaturi de sora lui, in urma cu șase ani.

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Cine dintre cei patru jurați nu va avea echipa in sezonul 13. Concurenții au fost șocați de veste: ”Un moment nefericit” / VIDEO

23:30, 17.04.2024 - Veste incredibila la Chefi la cuțite! Unul dintre jurați a aflat ca nu va avea echipa in sezonul 13 și un concurent iși va pierde cuțitul de aur. Ultimul anunț al Irinei Fodor i-a șocat pe concurenți, caci nu se așteptau la acest lucru. Iata noile reguli și ce se va intampla cu cuțitul sau de aur.

Sarbatoare in familia lui Rikito Watanabe! Asistentul de la Chefi la cuțite iși sarbatorește bunica in Japonia: "80 de ani..." / VIDEO

19:01, 05.04.2024 - Sarbatoare mare in familia lui Rikito Watanabe! Asistentul de la Chefi la cuțite iși sarbatorește bunica, in Japonia. Ce mesaj a transmis simpaticul bucatar cu ocazia zilei de naștere a uneia dintre cele mai importante persoane din viața lui.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2024. Ce au gatit Alexia și Aris Eram pentru jurați. Concurenții, despre provocarile din America Express: ”Așa fac frații” / VIDEO

00:15, 04.04.2024 - Alexia și Aris Eram au gatit pentru jurații de la Chefi la cuțite. Cei doi au demonstrat ca formeaza o echipa in orice moment din viața lor, cu toate ca se mai cearta uneori. Influencerița și fratele ei au oferit și cateva detalii despre provocarile intalnite in America Express.

Chefi la cuțite, 1 aprilie 2024. Mario Madalin Dumitru a primit cuțitul de aur de la chef Alexandru Sautner. Cum a reacționat

23:50, 01.04.2024 - Mario Madalin Dumitru a primit cuțitul de aur de la chef Alexandru Sautner in ediția 6 din sezonul 13 Chefi la cuțite de pe 1 aprilie 2024. Concurentul nu s-a așteptat nici macar o secunda la acest gest din partea juratului.

Revolta fanilor Chefi la cuțite, dupa ce au vazut primul episod fara Dumitrescu, Scarlatescu și Bontea: Acuzații dure la adresaAntenei 1!

11:46, 19.03.2024 - A inceput al 13-lea sezon Chefi la Cuțițe si primul cu un nou membru al juriului. Prima ediție nu a fost, insa, pe placul telespectatorilor, care lasat sute de comentarii negative la Andresa Antenei 1, aducand și noi acuze postului! CITEȘTE AICI CE AUPUTUT SPUNE FANII!

Cum arata fiica lui Chef Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite sezonul 13. Juratul se mandrește cu familia lui

09:15, 19.03.2024 - Ieri a fost premiera Chefi la cuțite sezonul 13, iar cei patru jurați, Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia, au avut parte de surprize de proporții din partea concurenților.

Chef Orlando Zaharia, juratul Chefi la cuțite, și-a descoperit pasiunea pentru gatit inca din copilarie: „Bucataria m-a ales”

13:20, 13.03.2024 - Mai sunt cinci zile pana la premiera maraton a sezonului 13 Chefi la cuțite! Pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, la Antena 1, va incepe nou capitol in bucataria celui mai apreciat cooking show din Romania: Chef Ștefan Popescu, Chef Richard Abou Zaki, Chef Orlando Zaharia și Chef Alexandru Sautner sunt…


Ce parere ai despre aceasta stire?