Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire SENZAŢIONALĂ. Epavele a trei corăbii scufundate, găsite la Sulina VIDEO

Publicat:

La sase kilometri de Sulina, si la doar sapte metri adancime, Iulian si Pascale au descoperit nu una, ci trei nave scufundate in urma cu mai bine de un secol.

"Cea mai interesanta dintre cele trei corabii ni s-a parut cea de razboi. Aceasta prezenta un numar mare de ghiulele, insemnand ca a fost o corabie foarte importanta de razboi, posibil fregata englezeasca sau frantuzeasca", a declarat unul dintre scafandri.

si au inceput cautarile in urma cu patru ani, dupa ce au auzit legendele pescarilor. Primul pas a fost documentarea.

"Foarte important…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire șocanta la granița Romaniei. Cadavrele a șase ucraineni, gasite in raul Tisa

12:21, 07.05.2024 - Sase cadavre au fost descoperite intr-o singura zi in raul Tisa, la granita dintre Romania si Ucraina. Patru dintre cadavre se aflau pe partea ucraineana, iar celelalte doua pe partea romana. Barbații din Ucraina continua sa fuga de razboi. Unii trec ilegal granita in Romania, fie prin raul Tisa, fie…

Descoperire șocanta in curtea unui spital din Vaslui. Schelete umane gasite in urma unor sapaturi

14:20, 24.04.2024 - Mai multe schelete umane au fost descoperite cu ocazia unor sapaturi efectuate pentru realizarea unor lucrari de excavare in curtea Spitalului nr. 2 Vaslui. Sunt luate in calcul mai multe variante.

Descoperire dramatica. Cinci persoane gasite moarte in casa: „Au fost ucise”

09:30, 24.04.2024 - Trupurile a cinci persoane, printre care doi copii, au fost gasite fara viața intr-o casa. Potrivit poliției, este vorba de o crima: „Au murit in mod violent”. Investigațiile sunt in curs de desfașurare.

Fosilele unui „animal foarte ciudat”, gasite intacte. „Aceasta descoperire nu face decat sa sporeasca ciudațeniile din Triasic”

08:05, 25.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit o noua fosila remarcabil de completa - o reptila acvatica de 5 metri lungime din perioada triasica. Creatura dateaza de acum 240 de milioane de ani și a fost supranumita „dragon” din cauza gatului sau extrem de lung, scrie BBC.

Bombe din razboi gasite la Jucu

18:25, 21.02.2024 - Echipajul pirotehnic al ISU Cluj a desfașurat miercuri dupa-amiaza o misiune de asanare in localitatea Jucu de Mijloc. In timpul unor lucrari la un teren situat in apropierea strazii Stadionului, au fost gasite doua bombe de aruncator, calibrul 82 mm, din al doilea razboi mondial. Elementele de muniție…

Fragmente de drona Shahed, gasite pe teritoriul R. Moldova, la granita cu Ucraina. De unde ar proveni ramasitele

03:00, 12.02.2024 - Razboi in Ucraina. Fragmente de drona de tip Shahed au fost gasite duminica pe teritoriul Republicii Moldova, in zona frontierei cu Ucraina, in apropierea localitatii Etulia, din raionul Vulcanesti, a anuntat Inspectoratul General al Politiei de Frontiera (IGPF) din Republica Moldova, transmite news.ro. …

Razboi in Ucraina, ziua 719. Mai multe fragmente de drone Shahed au fost gasite in Republica Moldova, langa granița cu Ucraina

00:10, 12.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 719. Poliția de Frontiera din Chișinau a informat ca, in zona frontierei moldo-ucrainene, in apropierea localitații Etulia, raionul Vulcanești, au fost depistate fragmente de drona de tip „Shahed”.


Ce parere ai despre aceasta stire?