Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DESCOPERIRE MACABRĂ în congelatorul unui bărbat

Publicat:

, purtator de cuvant al politiei, a afirmat sambata ca 21 de bucati din organe genitale femeiesti erau depozitate in pungi de plastic, intr-un congelator din casa barbatului.

Politistii au descoperit de asemenea anestezic si alte obiecte chirurgicale, relateaza Autoritatile au fost alertate de una dintre victimele barbatului de 58 de ani, care a si fost arestat joi, in orasul Bloemfontein.

El va fi prezentat instantei luni, iar politistii indeamna femeile care au fost agresate de acesta sa marturiseasca totul.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra la Pitești: Cadavrul unui tanar a fost descoperit intr-o mașina

08:50, 09.05.2024 - Cadavrul unui tanar a fost descoperit in noaptea de miercuri spre joi intr-o mașina din Pitești. Autoturismul se afla in apropierea locului de munca al tanarului. Autoritațile au inceput o ancheta.

Descoperire macabra la granița țarii. Trei cadavre au fost gasite in Tisa, de un pescar / FOTO 

11:00, 08.05.2024 - Cadavrele a trei tineri au fost gasite la granița cu Romania, in Tisa. Potrivit informațiilor transmise de granicerii ucraineni, cel mai probabil, barbații incercau sa paraseasca Ucraina. Cel mai mic dintre ei avea doar 18 ani.

Descoperire macabra in Satu Mare: un cadavru scos din raul Someș

22:05, 14.04.2024 - Un cadavru a fost recuperat din apele raului Someș in seara zilei de duminica, 14 aprilie, in municipiul Satu Mare. Primele rapoarte indica faptul ca victima este o femeie, iar la locul descoperirii s-au mobilizat echipe ample de pompieri și poliție. Autoritațile au inițiat o investigație pentru a determina…

Descoperire macabra in Galati. O batrana a fost gasita batuta, strangulata si injunghiata in propria casa

14:00, 14.04.2024 - Polițiștii din Galați au declanșat o ancheta pentru a-l identifica pe autorul crimei. Parchetul de pe langa Tribunalul Galați coordoneaza cercetarile in acest caz, dar pana acum nu a fost identificat un suspect.

Cea mai mare cantitate de deșeuri oprita la intrarea in țara

10:36, 29.03.2024 - Politistii de frontiera din Borș II și Nadlac II nu au permis intrarea in tara a zece automarfare incarcate cu 95 tone de deșeuri. La acțiune au participat lucratori ai Comisariatelor Județene Bihor și Arad ai Garzii Naționale de Mediu și Protecției Consumatorului Bihor și Arad. Șoferii nu au putut…

Descinderi DIICOT, in colaborare cu autoritațile din Franța: Zeci de descinderi in mai multe județe din Romania

14:10, 28.02.2024 - Politistii si procurorii DIICOT au destructurat o grupare specializata in furtul de aparatura medicala, dupa ce au facut 22 de perchezitii in mai multe judete. Impreuna cu autoritatile din Franta, au fost intrumentate 19 lovituri comise in tara respectiva, prejudiciul fiind estimat la mai mult de 4,5…

Zeci de romani, ținuți sclavi in Spania. „Patriarhul", șeful gruparii, ii atragea cu locuri de munca promițatoare

23:35, 23.02.2024 - Ajunsi in Spania, romanii si bulgarii ademeniti cu locuri de munca bune erau amenintati cu macetele si pusi sa culeaga fructe zi-lumina. Fara apa, mancare si fara odihna. Satul de chinuri, un barbat a sarit pe fereastra de la etajul unu al fermei unde erau tinuti captivi. Iar o tanara a pierdut sarcina…


Ce parere ai despre aceasta stire?