Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire macabră: Cel puţin zece cadavre în descompunere, într-o locuinţă din Mexic

Publicat:

Proprietarii care ar fi urmat sa isi ia in posesie locuinta au semnalat un miros pestilential in casa lor din Guadalajara, dupa ce aceasta fusese renovata complet. Dupa numai o saptamana insa, ei au renuntat sa mai stea in casa si au parasit-o.

In imobil au fost descoperite ulterior cadavrele in stadii diferite de descompunere a noua barbati si al unei femei. Politia nu a exclus posibilitatea descoperirii si a altor cadavre, informeaza SDP Noticias.

adaposteste puternicul cartel al traficantilor de narcotice, "" (CJNG), care intretine o…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Descoperire macabra in Timișoara. Un barbat de 31 de ani a fost gasit mort de mama sa, in propria locuința

21:00, 05.05.2024 - In Timișoara a avut loc o descoperire macabra! Mama și-a gasit fiul in varsta de 31 de ani fara suflare, chiar in propria locuința și a alertat autoritațile. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar și au inceput cercetarile.

Descoperire macabra in casa unor romani din Italia. Ce țineau in frigiderul casei din Roma

18:30, 02.04.2024 - Politia a fost alertata de medicii de la policlinica Casilino dupa ce femeia s-a prezentat la urgente cu o sangerare puternica, a carei cauza sustinea ca nu o poate explica.Dupa o examinare la sectia de ginecologie, medicii au stabilit ca sangerarea se datora unui avort sau unei nasteri premature. Pentru…

Descoperire macabra in casa unor romani din Italia. Ce țineau in frigiderul casei din Roma

18:35, 01.04.2024 - Politia a fost alertata de medicii de la policlinica Casilino dupa ce femeia s-a prezentat la urgente cu o sangerare puternica, a carei cauza sustinea ca nu o poate explica.Dupa o examinare la sectia de ginecologie, medicii au stabilit ca sangerarea se datora unui avort sau unei nasteri premature. Pentru…

Percheziții in Cluj la o persoana cercetata pentru trafic de droguri. Ce au gasit polițiștii in locuința

14:05, 16.03.2024 - Polițiștii clujeni au gasit diferite cantitați de droguri de mare risc și mii de lei la o percheziție domiciliara in cazul unei persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc.

Descoperire MACABRA! Un barbat a fost gasit, decedat, in propria sa locuința!

18:11, 08.03.2024 - O descoperire macabra a avut loc in municipiul Gherla din județul Cluj, unde un barbat, de aproximativ 70 de ani, a fost gasit, fara suflare, in apartamentul sau. In cursul zilei de vineri, s-a sesizat prin apel la 112, ca un barbat in varsta nu a mai fost vazut de cateva zile și nici nu raspunde la…

Descoperire macabra in Dolj! Soț și soție, gasiți morți in casa

13:50, 07.03.2024 - Este ancheta in comuna Breasta, județul Dolj, dupa ce un barbat de 60 de ani și soția sa de 36 de ani au fost gasiți, joi, morți in locuința lor. Ancheta a fost preluata de un procuror criminalist.

Descoperire macabra in SUA. Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane, gasite intr-o casa inchiriata

10:31, 18.02.2024 - Ramașițele incinerate a cel puțin 30 de persoane au fost gasite intr-o locuința in care a stat un fost proprietar al unei case de pompe funebre. Tot acolo a fost ținut corpul unei femei decedate intr-un dric, timp de doi ani.

Un barbat și o femeie gasiți decedați in locuinta din Aleea Carpați

07:05, 17.02.2024 - La data de 16 februarie a.c., in jurul orei 16.10, Poliția municipiului Targu Mureș a fost sesizata, prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca, la o locuința din cartierul Aleea Carpați s-ar afla doua persoane decedate. La locația indicata in apel au fost dirijați și polițiști din cadrul Serviciului de…


Ce parere ai despre aceasta stire?