Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Descoperire istorică. Un asteroid din alt sistem solar, observat în apropierea planetei noastre

Publicat:

Astronomii sunt siguri acum ca obiectul misterios care a fost detectat luna trecuta in sistemul nostru solar provine de pe un alt sistem solar. Oamenii de stiinta l-au numit "Oumuamua" si cred ca ar putea fi unul dintre cele 10.000 de obiecte nedetectate din aproierea spatiului nostru cosmic, potrivit .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Dolha: „Imi pasa cu adevarat de viitorul comunitații noastre. Baia Mare este in deriva, eu știu ce trebuie facut!”

12:25, 22.05.2024 - Intervievat in ziua un care și-a lansat candidatura pentru Primaria Baia Mare, Mircea Dolha a raspuns cu amabilitate tuturor intrebarilor adresate de jurnaliștii prezenți la eveniment. Inconjurat de susținatorii sai, fostul deputat și viceprimar al orașului a spus foarte clar ca propria candidatura…

Descoperire importanta a astronomilor: Un curcubeu a fost observat pe o planeta din afara sistemului solar

23:30, 07.04.2024 - Semnele unor misterioase modele asemanatoare curcubeului au fost detectate pe o planeta din afara sistemului solar, au anunțat astronomii, potrivit BBC.Fenomenul, numit efectul de glorie, este adesea observat pe Pamant și a fost descoperit o singura data pe o alta planeta, Venus.

Drona militara, prabușita in apropierea orașului Braila. Oamenii au ieșit speriați din case cand au auzit o bubuitura puternica / VIDEO

09:11, 29.03.2024 - Seara trecuta, o drona de origine militara s-a pabusit pe Insula Mare a Brailei, aproape de Dunare, in zona fermei Filipoiu, intre comuna Frecaței și punctul de trecere al bac-ului. Oamenii au ieșit speriați din case cand au auzit o bubuitura puternica.

Templul solar din Maramureș. Nu este o reminiscența istorica, dar poate deveni atracție turistica

06:05, 15.03.2024 - O formațiune ciudata de pietre poziționate in cerc atrage atenția la intrarea in comuna Groși din Maramureș. Nu e nicio descoperire arheologica ciudata, niciun Stonehenge daramat. Este un platou unde se filmeaza scene pentru un nou film produs de Walter Ubelhart, „Zalmoxis – spiritul lupului”

Misterioasa „lume a apei cu un ocean in clocot”: Astronomii au facut o noua descoperire in spatiul cosmic

07:06, 11.03.2024 - Astronomii au observat o planeta indepartata care ar putea fi acoperita in intregime de un ocean de apa adanca, in cadrul unor descoperiri care fac sa avanseze cautarea unor conditii de locuire dincolo de Pamant, scrie The Guardian.

Iulia Nalavalnaia, in Parlamentul European: „La ordinele lui Putin, Aleksei a fost ucis. Putin trebuie sa raspunda pentru ceea ce a facut”

14:31, 28.02.2024 - Soția lui Aleksei Navalnii a susținut miercuri, 28 februarie, un discurs in Parlamentul European, in care a afirmat ca soțul sau a fost ucis la ordinele președintelui rus, Vladimir Putin, despre care spune ca se afla in fruntea unei „organizații criminale”, relateaza BBC, The Guardian și Agerpres.„La…

Descoperire epocala: A fost identificata steaua neutronica nascuta dintr-o supernova si observata de pe Terra in 1987. Ce spun cercetatorii

08:06, 24.02.2024 - Atunci cand o stea cu o masa de 20 de ori mai mare decat cea a Soarelui nostru a explodat intr-o galaxie din apropiere, explozia sa a fost atat de violenta incat a fost vizibila cu ochiul liber din emisfera sudica a Pamantului timp de cateva saptamani in 1987. Oamenii de stiinta au identificat in sfarsit…

Masura istorica in Marea Britanie: limita la doua lire pe rotire pentru sloturile online

13:56, 23.02.2024 - Guvernul de la Londra urmeaza sa impuna noi limite de pariuri, de doar doua lire sterline pe rotire, la aparatele de slot online, informeaza The Guardian, o decizie care ar putea costa companiile de pacanele sute de milioane de lire sterline.


Ce parere ai despre aceasta stire?