Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deputaţii PDM, mai aproape de oameni. Viceministrul Transporturilor a mers la Ungheni şi Corneşti

Publicat:

Porțiunea de drum Bahmut - Ungheni este inca in reparatie, la patru ani dupa inceperea lucrarilor. Chiar daca traseul trebuia terminat in 2016, in prezent, doar 30 la suta din teren este gata.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant in satul Bumbata

14:26, 14.05.2024 - Un caz șocant a avut loc in satul Bubata in dupa amiaa zilei de sambata, 13 mai, curent. Echipa PAMU Cornești din cadrul SAMU Ungheni, care a raspuns unei solicitari de acordare a asistenței medicale urgente unui barbat de 35 de ani aflat in stare de ebrietate, s-a pomenit a fi agresata. La locul solicitarii,…

Cel puțin 19 morți dupa ce o autostrada din China s-a prabușit

10:30, 01.05.2024 - O porțiune a unei autostrazi s-a prabușit miercuri dimineața in sudul Chinei, iar cel puțin 19 oameni au murit, au anunțat oficialii locali, conform Hotnews . Optsprezece mașini au cazut dupa ce o porțiune de autostrada s-a surpat in zona orașului Meizhou din provincia Guangdong, in urma ploilor puternice…

Cum iși completeaza brigazile ucrainene randurile epuizate de razboi. „E ca la piața. Trebuie sa incerci sa gasești oameni cu metode de marketing”

11:05, 31.03.2024 - Multe unitați, care spun ca sistemul oficial de recrutare este disfuncțional și greu de manevrat, și-au inceput propriile campanii de recrutare pentru a-și completa randurile epuizate in razboiul cu Rusia.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Caravana Medicala iși continua traseul in județul Maramureș. Sute de oameni au beneficiat de serviciile medicale oferite in cadrul spitalului mobil

03:25, 27.03.2024 - De luni, Caravana Medicala a ajuns in județul Maramures, acolo unde pana acum au trecut pragul cabinetelor medicale peste 200 de persoane Sursa articolului: Caravana Medicala iși continua traseul in județul Maramureș. Sute de oameni au beneficiat de serviciile medicale oferite in cadrul spitalului mobil…

(video) Irina Vlah, intalnire cu angajați CFM: Acești oameni sunt umiliți și speriați. Miniștrii și deputații PAS nu ar lucra o luna fara salariu

12:10, 14.03.2024 - Președinta Platformei Moldova, Irina Vlah, a avut intalnire, in cadrul campaniei Vocea Poporului, cu un grup de angajați ai I.S. Calea Ferata a R. Moldova. In cadrul acesteia s-a discuta despre situația complicata de la intreprindere și, nemijlocit, despre neachitarea salariilor.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputați: „Ce-i cu voi oameni buni?! La lucru”

10:45, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.

(live/update) Parlamentul, in ședința. Grosu catre deputați: „Cei cu voi oameni buni?! La lucru”

10:41, 29.02.2024 - Deputații se intrunesc in ședința astazi, 29 februarie. Pe ordinea de zi sunt 23 de subiecte, printre care și audierea Raportului anual de activitate a Guvernului Republicii Moldova pentru anul 2023.


Ce parere ai despre aceasta stire?