Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Demi Moore a ieşit din spital

Publicat:

Vesti bune pentru . Actrita a fost externata din spitalul din California unde a fost internata luni dupa ce a lesinat la o petrecere la ea acasa.


se simte bine, motiv pentru care medicii au decis sa o externeze. Diagnosticul pus de doctori luni seara cand actrita a fost internata a fost de stare de epuizare. "Din cauza stresului la care este supusa, Demi a ales sa caute ajutorul unui profesionist, pentru a se trata de epuizare si pentru a-si ameliora starea generala a sanatatii", a declarat managerul artistei.

Acest diagnostic…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

UPT, lider national in domeniul Engineering and Computer Science, intr-un celebru clasament academic international

15:51, 13.05.2024 - Vesti bune dinspre Universitatea Politehnica Timisoara, celebrul institut de invatamant cu peste 100 de ani de istorie, remarcandu-se intr-un top academic international. Cel mai nou clasament mondial care realizeaza evaluarea activitații academice in intreaga lume, ScholarGPS™, cu sediul in California,…

Vești proaste pentru șoferi. Cat de toxic e gazul din mașina favorizat de caldura

23:01, 07.05.2024 - Ce presupune studiulNumeroase piese din habitaclu (interiorul) multor vehicule conțin substanțe ignifuge, precum compuși organofosfați, utilizate pentru a intarzia raspandirea focului. Aceste produse sunt frecvent folosite in spumele pentru mobilier, aparate electronice sau imbracaminte.Studiul a aratat…

Vesti bune pentru parinti: Valoarea tichetelor de cresa se majoreaza / Vezi de cand

18:45, 31.03.2024 - In aceasta luna, a fost publicat in Monitorul Oficial ordinul Ministerului Muncii si Solidaritatii Sociale prin care se stabileste cresterea valorii tichetului de cresa incepand cu luna aprilie.

Vești importante pentru șoferi. Ce se va intampla cu polițele RCA

18:50, 26.03.2024 - Schimbari majore vor fi implementate la polițele RCA. Astfel ca șoferii iși vor putea repara mașinile in regie proprie doar in limita a 400 de euro. Totodata, amenzile rutiere se vor majora.

Trei zodii vor avea ghinion la inceputul lunii aprilie. Nativii trebuie sa depașeasca situații dificile

09:25, 21.03.2024 - Vești proaste pentru trei zodii din horoscop. Nativii vor trece prin momente dificile in luna aprilie și vor avea parte aproape numai de ghinion. Deși situațiile in care vor ajunge vor parea dificile și aproape imposibil de depașit, nativii iși gasesc puterea sa treaca mai departe peste probleme.

Vești bune din SUA: experții au autorizat un prim tratament impotriva bolii ficatului gras

10:10, 15.03.2024 - Autoritatile sanitare americane au autorizat joi un prim tratament impotriva unei forme grave a asa-numitei boli a ficatului gras, care afecteaza milioane de persoane din Statele Unite, transmite vineri AFP, relateaza Agerpres. Tratamentul, dezvoltat de Madrigal Pharmaceuticals, este autorizat pentru…

Leii primesc vești bune și neașteptate: Ce-ți prezic astrele pentru astazi

08:30, 12.03.2024 - Conjuncția Venus-Marte aduce pasiune și dinamism in relații, insa poate și tensiuni neașteptate. Nativii zodiacului sunt invitați sa navigheze cu ințelepciune aceste ape emoționale. Arhetipurile astrologice ale iubirii și luptei se intrepatrund, creand o zi de reflecție și acțiune.

Cod galben de ploi și vijelii, avertizeaza ANM. Judetele in care vremea o ia razna

21:40, 06.03.2024 - Vești rele din partea meteorologilor ANM, valabile pentru mai multe județe din țara. Specialiștii au anunțat ca vremea se strica in mod considerabil inca din aceasta seara, cand incep ploile și vijeliile. Mai mult, sunt așteptate cantitați considerabile de precipitații, care ridica riscul de inundații.…


Ce parere ai despre aceasta stire?