Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deloitte: Două miliarde de tineri riscă să devină inadaptaţi la piaţa muncii

Publicat:

Aproape doua miliarde de tineri din intreaga lume risca sa devina inadaptati la piata muncii in cea de-a patra revolutie industriala (industria 4.0), care se schimba in ritm tot mai alert ca urmare a tehnologiilor emergente, potrivit unui raport global al Deloitte, efectuat impreuna cu for Education, scrie News.ro.

Pana in anul 2030, mai mult de jumatate din cei 1,8 miliarde de tineri din intreaga lume, cu varste cuprinse astazi intre 15 si 29 de ani, nu vor avea aptitudinile sau calificarile necesare pentru a participa activ in campul muncii, subliniaza raportul.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șefa FMI: Inteligența artificiala lovește piața muncii „ca un tsunami” 

21:35, 13.05.2024 - Inteligența artificiala lovește piața mondiala a muncii „ca un tsunami”, a declarat luni Kristalina Georgieva, directorul general al Fondului Monetar Internațional, la un eveniment organizat de Institutul Elvețian de Studii Internaționale.

Peste 70% dintre angajații din intreaga lume, in pericol din cauza schimbarilor climatice

17:35, 22.04.2024 - Peste 70% dintre lucratorii de pe plan mondial sunt expusi la riscuri legate de schimbarile climatice, care provoaca sute de mii de decese anual, a atentionat luni Organizatia Mondiala a Muncii (OIM).

La Spitalul Pantelimon, ca la piata. „Jigniri, amenintari, chiar violenta fizica”

12:30, 13.04.2024 - Sefa ATI de la Spitalul Sf. Pantelimon, Florina Pompilian, a transmis un mesaj in care vorbeste despre atmosfera deosebit de tensionata din cadrul spitalului, unde 17 oameni ar fi murit in conditii dubioase. Florina Pompilian pare sa o acuze voalat pe fosta sefa a sectiei, de la care ar fi pornit scandalul.…

Fenomenul care risca sa arunce in aer piața muncii din Romania: Jumatate din patroni risca sa ramana fara angajați!

15:40, 11.04.2024 - 47% dintre cei care au participat la un sondaj spun ca se afla in cautarea unui nou loc de munca, iar 40,6% declara ca, deși schimbarea jobului nu este o prioritate, sunt dispuși sa o faca daca gasesc un job despre care cred ca li s-ar potrivi, potrivit eJobs.ro, scrie Mediafax.

Ce oportunitați sunt pe piața muncii din Neamț

09:30, 08.04.2024 - In a doua saptamana din luna aprilie la nivelul județului Neamț sunt disponibile 572 de job-uri și este de lucru in cele mai diverse ocupații. De menționat este faptul ca unele dintre acestea sunt vacante de mai mult timp, iar oamenii de afaceri nu reușesc sa acopere deficitul de personal. Ca nota generala,…

CODUL MUNCII PIAȚA MUNCII: Se renunța la contractele pe termen nedeterminat

20:00, 31.03.2024 - Contractele pe termen nedeterminat sunt tot mai rare in piața muncii, unde contractele temporare devin tot mai comune, inclusiv pentru poziții de management și funcții superioare. The post CODUL MUNCII PIAȚA MUNCII: Se renunța la contractele pe termen nedeterminat first appeared on Informatia Zilei…

Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba in anul 2023, ajutate de AJOFM

16:00, 29.03.2024 - Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba in anul 2023, ajutate de AJOFM Aproape 6.500 de persoane au intrat pe piața muncii din județul Alba in anul 2023, ajutate de AJOFM In cadrul ședinței de colegiu prefectural, directorul AJOFM Alba a prezentat obiectivele avute anul…

Tinerii iau cu asalt piața muncii dupa introducerea primelor de angajare. Cat sunt salariile

12:45, 27.02.2024 - O platforma de recrutare afirma ca numarul de aplicari al tinerilor cu varste intre 18-24 de ani a crescut cu 30% in ultima luna, cel mai probabil și in contextul introducerii primelor de angajare.


Ce parere ai despre aceasta stire?