Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deficitul de creşe din Cluj-Napoca, o problemă nesoluţionată

Publicat:

Nemultumirea parintilor si cresterea evidenta a numarului de cereri, an de an, reprezinta un deficit care trebuie tratat în cel mai serios mod, cu solutii imediate, apoi pe termen mediu si lung, spune .

Președintele PSD Cluj le atrage atenția primarului și viceprimarului ca deficitul de crese putea fi rezolvat prin constructia de crese cu bani obținuți din fonduri europene și fonduri proprii.
&" si au fugit de responsabilitatea solutionarii deficitului de crese, organizând un grup de lucru pentru a gasi solutii la…

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sondaj INSCOP: Primarul Clujului, locul doi in topul increderii romanilor

15:40, 29.05.2024 - Emil Boc, edilul municipiului Cluj-Napoca, se bucura de o mare cota de incredere din partea romanilor, fiind depașit la mica distanța doar de scretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana.

VIDEO Nicolae Ciuca cere ca toate administrațiile, inclusiv cele ale PSD, sa invețe de la Cluj: Daca vrei sa fii util, ia exemplul Alin Tișe-Boc Emil

11:55, 18.05.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a spus, sambata, la Cluj-Napoca, ca toata lumea ar trebui sa invețe administrație de la Alin Tișe și Emil Boc, inclusiv administrațiile partenerilor de guvernare de la PSD."Veneam și neinvitat.

Liberalul Mircea Abrudean, in prag de alegeri: „Clujul este campion la fonduri europene și reprezinta un etalon de performanța in țara”

17:06, 17.05.2024 - Secretarul General al Guvernului Romaniei, clujeanul Mircea Abrudean, susține ca realizarile lui Emil Boc la primaria Cluj-Napoca și ale lui Alin Tișe la Consiliul Județean Cluj sunt unele palpabile și recunoscute cu cifre, nu doar discursuri de campanie precum in cazul altora.

Adio școli, creșe și sensuri giratorii din banii dezvolttorilor. PSD Cluj-Napoca cere eliminarea “obligațiilor colaterale” pe care Primaria le impune investitorilor imobiliari

16:21, 17.05.2024 - Președintele PSD Cluj-Napoca, Ovidiu Sacara, candidat la Consiliul Local, a declarat, la ZIUA LIVE, ca principalele probleme cu care se confrunta clujenii sunt costurile mari și traficul rutier.

Strada surpata in Cluj-Napoca. Fizica l-a batut pe Emil Boc, care a turnat asfalt pentru a ”lipi” drumul: ”E șoc. E șocanta lipsa de reacție”

07:50, 28.04.2024 - Strada Uliului din Cluj-Napoca a fost inchisa dupa alunecarea de teren produsa vineri seara. Locuitorii de pe strada spun ca problema fisurilor din asfalt a fost semnalata in mod repetat, dar ultima data cei din Primarie au turnat asfalt pentru a nu se vedea crapaturile.Ei bine, fizica l-a batuit pe…

Traficul din Cluj-Napoca, prin ochii lui George Trif (USR). Ce soluții propune pentru descongestionarea lui?

11:30, 25.04.2024 - Cluj-Napoca are proiecte restante in ceea ce privește traficul. In oraș exista legaturi intre cartiere care nu s-au facut și de care ar fi nevoie pentru descongestionarea traficului, a precizat George Trif (USR), candidat al Aliantei Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

Emil Boc, declarații acide la adresa șoferilor clujeni. Edilul ii considera de o alta „calitate”: „Sa nu fim sclavii mașinilor”

14:25, 16.04.2024 - Cunoscut pentru politicile de extindere a „dimensiunii verzi” a Clujului, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a venit cu o serie de declarații savuroase la adresa șoferilor clujeni. Edilul a declarat luni in ședința de Consiliu Local ca daca construiești un oraș cu mai multe spații publice,…

Muzeul Național de Istorie al Transilvaniei din Cluj-Napoca va beneficia de fonduri pentru restaurare și amenajare

15:35, 08.03.2024 -  Muzeului Național de Istorie al Transilvaniei va primi bani pentru restaurare, fiind pe lista unor monumente și cladiri istorice incluse intr-un nou program de investiții aprobat vineri de Guvern. Proiectul aprobat a fost pregatit de Ministerul Culturii impreuna cu Ministerul Finanțelor și…


Ce parere ai despre aceasta stire?