Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Deea și Dinu Maxer, șir de ghinione în vacanța spre Turcia! Ce li s-a întâmplat celor doi / VIDEO

Publicat:

Deea și au fost recent in vacanța in Turcia alaturi de copiii lor, dar au povestit la prin ce peripeții au trecut pana a reuși sa plece. Ce li s-a intamplat celor doi cu puțin timp inainte de a decola.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Smiley și Damian Draghici reacționeaza, dupa ce Dinu Maxer s-a aratat deranjat ca au lansat piesa „S-a furat mireasa”: „Mi-a facut placere ca au raspuns”

09:00, 26.04.2024 - Dinu Maxer a fost deranjat, dupa ce Smiley și Damian Draghici au lansat o piesa despre care spune ca a fost sursa de inspirație pentru cei doi artiști. „S-a furat mireasa” a fost lansata de Dinu Maxer in urma cu cinci ani, piesa cantata impreuna cu o tanara din Basarabia.

Xtra Night Show. Cum au sarbatorit Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, de ziua ei de naștere, in Dubai: „Nu am apucat sa...”. Și-au planificat vacanța din timp

23:36, 25.04.2024 - Dinu Maxer și iubita lui și-au dorit sa plece in vacanța in Dubai, de ziua ei de naștere, dar planurile le-au fost date peste cap de ploile care au creat haos pe strazi și in aeroport. Cei doi au revenit, de curand, in Romania și au povestit prin ce au trecut in vacanța.

Incident grav in ziua scrutinului din Turcia, soldat cu un mort si 12 raniti in Turcia. Ce s-a intamplat, de fapt

13:00, 31.03.2024 - ”Confruntari au izbucnit intre doua grupuri, in timpul alegerilor de duminica, si s-au soldat cu un mort si 12 raniti”, a declarat AFP un oficial, relateaza News.ro.Aceste incidente au avut loc intr-un sat situat la 30 de kilometri de capitala provinciei, precizeaza acest oficial. 

Xtra Night Show. Momente tensionate intre Lolrelai și Dustinel, la RXF! Ce s-a intamplat in culisele showului: ”M-a tras dupa el” / VIDEO

09:10, 28.03.2024 - Scandalul de la RXF continua! Dupa scandalul uriaș facut de Dustinel, Lolrelai a venit cu noi dezvaluiri neștiute! Au existat momente tensionate intre cei doi, iar Dustinel și-a dorit cu orice preț sa i se faca dreptate. Iata ce a urmat, dupa ce Lolrelai i-a lluat apararea lui Yamato Zaharia!

Alina Sorescu, noi detalii despre procesul cu Alexandru Ciucu. Artista demonteaza tot ce a declarat fostul soț. „Este bulversant”

11:40, 21.03.2024 - In urma cu un an, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au anunțat ca divorteaza dupa 12 ani de casnicie. Pentru cei doi a urmat un proces lung și pare ca lucrurile sunt departe de a fi rezolvate. Artista face noi declaratii dupa ce designerul a vorbit despre relația lor.Alexandru Ciucu a declarat ca nu…

Xtra Night Show. Ce spune Alina Sorescu despre declarațiile facute de Alexandru Ciucu. Ce a deranjat-o pe artista: "S-a intamplat ceea ce el și-a dorit..." / VIDEO

23:00, 20.03.2024 - Alina Sorescu a reacționat dupa declarațiile facute inca soțul ei, Alexandru Ciucu. Invitata in platoul Xtra Night Show, artista a spus ce anume a deranjat-o din ceea ce a spus tatal fetițelor ei.

Ce ii cerea Bianca Dragușanu lui Catalin Botezatu sa faca, atunci cand formau un cuplu. „La 12 noaptea trebuia. Nu era bine”

13:50, 15.03.2024 - Bianca Dragușanu și Catalin Botezatu au format un cuplu in urma cu mulți ani, iar dupa despartire, aceștia au ramas in continuare in relații foarte bune. Invitat in emisiunea Xtra Night Show, Catalin Botezatu a vorbit despre vedeta. Creatorul de moda o descrie ca fiind o persoana minunata și spune ca…


Ce parere ai despre aceasta stire?